Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ile yaşamak Adlı youtube kanalım

Hayatın anlamı herkes için farklı farklı olsa da hepimiz aynı hayatı yaşıyoruz. Sadece kendimiz farklı anlamlar katıyoruz. Kimisini mutlu eden kimisini edemiyor.Senin hayatının anlamı nedir ?

Selamlar, youtube de bir süredir yaptığım paylaşımları buraya aktarmıyordum. En son paylaşımımdan bugüne kadar forumumuza katılan yeni üyelerin de böyle bir kanalın varlığından en azından haberdar olması için paylaşım yapıyorum. Takip edip etmemek sizlere kalmış. kendinizden bir şeyler bulursanız beklerim. iyi seyirler dilerim

@Ben_Claudius, hocam selamlar. Uzun aradan sonra yeni bir başlangıç yapman güzel olmuş. Bazı şeyleri şimdi soracağım. Sen de uzun yıllardır bir sürü ilaç kullanıyorsun. Bugüne kadar senin stabil & remisyon bir hale gelmeni sağlayacak bir tedavi / ilaç kombinasyonu ayarlanamadı mı ? Doktorunun yeni bir ilaç deneme gerekçesi nedir. ? Uykusuzluk vs yan etkilere bakılırsa pek yaramamış. EKT / narkoz konusunda korkmana gerek yok. Bana çok yapıldı. Damar yolunda sıvıyı basıyorlar. 2-3 saniyede bilincin kapanıyor. Sonra gözünü açıyorsun ama EKT'den dolayı sersemlik hali yaşanıyor. Kendine gelip ayılman 1 saati buluyor. Yine de hastanede yatış yerine ayaktan EKT'yi tercih etmen daha isabetli olmuş. Yatış yapsan en az 14 gün hastanede kalırsın. Çalıştığın okulda dikkat çeker. Hayat b...bok falan demişsin. Eşinden ve çocuklarından ayrıyken böyle hissetmeniz normal. Ben de eşinizin yaniniza gelmesini ümit ediyordum. Senin adına seviniyordum. Elinde kapı gibi durum bildirim raporu da vardı. Buna rağmen tayinin onaylanmamasını tuhaf buldum. Bundan sonrası için hayırlısı olsun diyelim. Sen de bir şeyler düşünüyorsundur. Bir bildiğin vardır.

Son düzenleme:
@Ben_Claudius,
Videonu sonuna kadar seyrettim yarıda çıkmadım🙂 güzel olmuş.

Yeni eklediğin videoları forumda paylaşmaman bence doğru değil pisikiyatri ve pisikoloji ile alakalı videoları forumda paylaşmalısın diğer konularda videoları koymamakta haklı olabilirsin.

Forum pisikiyatrik konularda google aramalarında önde çıkıyor ve çok sayıda kişi çekiyor o gelen kişiler videolarından faydalanabilir ama youtube de senin videolarına rastlamaları zor biraz bir kişiye bile fazladan dokunsan büyük bir fayda bence.

Yeni denediğin ilaçtan başarı sağlamamana üzüldüm artık antipisikotikler konusunda master usta oldun diyebiliriz yeni ilaçlar çıktığında tester hasta olabilirsin🙂 dalga geçtiğimi düşünme sakın aynı sıkıntıları çekiyoruz biraz gırgıra vurdum.

@kara duman, çok teşekkür ederim abi. aynen kaprazdi denilen ilaçta resmen tester olduk ama feci geri tepti doktora göre. bende uykusuzluk ve migren dışında sorun yok gibi gelmişti ama doktor neyi gördü onu anlayamadım. Dediğiniz de haklısınız en azından süreçle ilgili konuları paylaşmaya devam edebilirim. belki birilerine faydası olur.

@Descartes, hocam sanırım en kötü olduğum dönemde clonex işe yaradı ama oda hayatı öldürdü bende. şuan o kadar kötü olduğumu düşünmüyorum bana kalsa rexapinle mutluydum yanında sürekli 1 2 antipsikotik ekleyip çıkarsada ana ilaç rexapin fena değildi. ama bir süre geçince o depresif ruh hali ve tuhaf düşünceler geri geliyor heralde

Son düzenleme:
Videomuzu izledim rexapin ledason gibi ilaçlar ne gibi yan etki yaptı sizde merak ettim duvar derken nasıl birşey kastettiniz

rexapin ve ledason da tam o duvar tabiri olmasa da eski antipsikotiklerde ilacı içince kafanda bir ağırlık oluşuyor. uyku hali konuşma hızında düşme ,düşüncelere yoğunlaşamama gibi hallere kendimce kafamda duvar oldu diyorum. rexapin 30mg aslında tam duvar tabirimi oluşturmuyordu ama gyrex ve fluaksole geri döndüm 3 gündür kafamın içinde ağırlıkla geziyorum

Üst Alt