benim rapor aldığım hastaneye hiç tedavi olmak için gitmemiştim. dolayısıyla doktor ilk olarak resmi yazıyla düzenli takip edildiğim hastaneye yazı yazdı ve;
"Ruh sağlığı Hastanesi'nde yeniden muaynesine,ayrıntılı anamnezi ve muayne bulgularını,tanısını,ilk tanı tarihini, tanıyı destekler gerekli görülen test ve tetkik sonuçlarını, en az 6 ay yeterli dozda düzenli ilaç tedavisi ve aylık poliklinik takibinden sonra, tedaviden yarar görüp görmediğini,"
istedi.
Senin geçmişin sadece gittiğin hastanede görünür. Gittiğin hastanede birden fazla doktor varsa onlar görebilir.
Aynı şehirdeki başka hastaneye gidersen geçmişini göremezler.
Yani doğru anladıysam, başka bir hastanedeki doktora gittiysen, düzenli gittiğin kendi doktorundan yazı istemesini isteyebilirsin.
Hatta bak benim raporun açıklama kısmında ne yazıyor :
"14.03.2024 tarihli İSTANBUL Bakırköy... ... Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan resmi evrakta: .... tarhileri arasında ... tanısı ile izlendiği yazılmış. son kotnrolünde psikotik belirtilerin olduğu ... yatarak tedavisinin bulunmadığı not edilmiş. ... yapılan psikiyatrik değerlendirme, tıbbi kayıtların incelenmesi neticesinde kişise atipik psikoz tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen olduğu tıbbi kanaatine varılmıştır. ..."
Yine yani eğer sen düzenli bir doktora gidiyorsan, yukarıda benim raporda yazdığı gibi bütün yazıyı kendi doktorun resmi yazı olarak yazmak durumunda.