Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni Hastası ve E-KPSS ile ilgili sorular..?

@Papa
siz bir hata var diyorsunuz,bu sizin iddanız..
asıl sorun şu; a.bir hata varmı yokmu bilmiyorum, b.bir hata varsa bana ait değil, c. açıkçası bu saatten sonra bu konuda bir şey yapamam

fringe

Bu konuda ben yalnız değilim. Gerçeği öğrenmek isterseniz başlık açın ve gelen cevapları okuyun. Doktorunuza da sorun demiştim. Ben sınav kılavuzunu kanıt olarak gösteriyorum. Siz Levent beye kılavuzla gidin bakın neler olacak. Doktor sende zeka işlev bozukluğu var derse siz haklı olursunuz. Yok derse ben haklıyım. Ama dürüst bir şekilde yazmışsınız, bu saatten sonra bir şey yapamam demişsiniz. Doğru, çünkü yaparsanız sınavınız iptal olur. Ben olsam ben de istemezdim bunu.

Ben size dair bilgiler öğrendim siz de benim gibi düşünen arkadaşların düşüncelerini öğrendiniz. Gerisi vicdan meselesidir. İsteyen araştırır, konuşur, öğrenir isteyen hiçbir şey yapmaz. Benden bu kadar. İyi akşamlar.

Üst Alt