Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

şizofreni hastası olan varmı?

@Golge123456,
Benim ilk teşhisim paranoid şizofreni idi.En son doktor teşhisi atipik psikoz f28 yaptı ama engel oranım yüzde 40.
Yıllardır psikozla mücadele eden bir kişi olarak sana tavsiyem düzenli ilaç kullanman.Belki çok ilaç denedin,çok doktor gezdin ve hiçbiri işe yaramadı ama umudunu asla kaybetme.
Benim de hastalığım çok uzun sürdü ve yıllarca ilaçlar işe yaramadı ama sonunda bir şekilde tedavi sonuç verdi.
Bu arada konuyu yanlış yere açmışsın.Psikolojik hastalıklar bölümüne açman gerekiyordu.
Umudunu kaybetme ve ilaçlarını kullan kardeşim.Allah acil şifalar versin.

@Golge123456,
Benim ilk teşhisim paranoid şizofreni idi.En son doktor teşhisi atipik psikoz f28 yaptı ama engel oranım yüzde 40.
Yıllardır psikozla mücadele eden bir kişi olarak sana tavsiyem düzenli ilaç kullanman.Belki çok ilaç denedin,çok doktor gezdin ve hiçbiri işe yaramadı ama umudunu asla kaybetme.
Benim de hastalığım çok uzun sürdü ve yıllarca ilaçlar işe yaramadı ama sonunda bir şekilde tedavi sonuç verdi.
Bu arada konuyu yanlış yere açmışsın.Psikolojik hastalıklar bölümüne açman gerekiyordu.
Umudunu kaybetme ve ilaçlarını kullan kardeşim.Allah acil şifalar versin.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Üst Alt