Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları tedaviniz ne durumda?

Hasta oldum dışarı çıkınca eve gelir gelmez bir Ativan kullandım

Doktor kaprazdi ilacını yazdı 3 mg. Antipsikotik.

İlaçlarım:
Paligis 9 mg
Kaprazdi 3 mg
Cedrina 100 mg

Şubat ayında 3 aylık depo antipsikotik Trevicta 525 mg geçmiştim. Mayıs ayında 6 aylık depo antipsikotik Byannli 1000 mg geçeceğiz dedi doktor.

Lustral 4 gündür bir etki yapmıyordu bugün yaptı

@emre3 sigarayı az içiyorum yakalatmıyorlar bu cin diye görevlerim artık yok vesvese vermiyorum

5 yıldır kuru boşalma sıkıntısı vardı. Risperdalı kestiğimden beri düzeldi. Özellikle yüksek dozlarda Risperdal çok sıkıntılı ilaç.

bizim sitede birisi vefat etmiş kendimden buldum acaba ben mi öldürdüm dedim kendi kendime bir ativan yuttum iyi geldi

@Ahmet T, seninle ne alakası var komşunun ölmesinin ? Herşeyi üzerine alma, ativanı da tamamen bırakmaya çalış.

@Ahmet T, Hacettepe sana hasta olduğunda , yani psikolojin kötüleşince kullan demişler

Bence kafa yapsın diye içiyorsun. Daha önceden 1 günde birkaç tane içtiğini yazmıştın. Onlar aklıma geldi.

@Ahmet T, sanri icin ise yaramaz, cok yogun anksiyete yasiyorsan tamam ama, bir de bagimlilik yapiyor o ilac, nasil bu kadar kolay receteliyorlar onu da anlamadim, neyse.

Ativan vesvese vermemi engelliyor vesvese verdikçe hasta oluyorum ativan kullanmak zorundayım böyle zamanlarda

Adam komşuyu öldürmüş ativan mı dokunacak??Şakası bir yana arada banada oluyordu.Ölüm olayı az olduğundan karışık zihinde bir şey değişeceği beklentisi var.
Olmayan bir durum, gece evine girip mi öldürdüm şöyle mi oldu öldü vs..
@Ahmet T,

@Ahmet T, komşunun ölümünü kendinden bilmenin sebebi acaba çocukların yanında anne baba kavga etmesin denir, çocuk bu kavganın sebebini kendinden bilirmiş, acaba temelinde bundan kaynaklı olabilir mi?

Aylardır geçmeyen psikotik sorunlar solian 600mg ile geçti ve remisyondayım.

Üst Alt