Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bu ilaçlar bir tuhaf sinirden çekiyordum önceden çok çabuk sinirleniyordum şuan sinir ve kötü tavirlarim bitti selectra sayesinde bu sefer takintilik başladı çok tuhaf bir durum.
Beni en çok korkutanlar dan biriside kafama istemediğim düşünceler gelmesiydi.
Kafama gelen bu istemediğim düşüncelerin gitmesi için içimden sayı sayıyordum.
BU ÇOK KORKUTUCUYDU BANA GÖRE.
Ben bana saldırmalarından korkuyorum. Düşüncelerim gerçek diye ekstra ilaca gerek yok diyordum ama annem ne düşünürsen onu çekersin dedi ben de korktum. Yanımda paligis 3 mg vardı onu da içmeye başladım. Tek isteğim bu düşünceden kurtulmak ve tehlikeyi çekmemek.
Şimdi gelir yine "düşünce gücü gerçek değil" diyenler. Hiç tartışacak değilim kimse kusura bakmasın.
İlaç tedavisine devam. 3 kez yatışım oldu. Şimdi ayaktan tedavi. Sabah iki ilaç akşam iki ilaç kullanıyorum. Öğlen saatlerinde çok sıkılıyorum canım bi pub a gidip içmek istiyor ama kendimi tutuyorum. İç iç sonu yok bu işin
@Pickle, İkinci yatışımda ölcem zannediyodum ondan yatırdılar üçüncü yatışımda da beni ikincide takip eden doktor yatışı yeterli bulmadı ondan yatırdı. İlk yatışımda ise onlara göre olmadığım bir şeyi ben buyum diye iddia ediyodum ondan yatırıldım