Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren olarak yaşadığım yoğun korku hissi ile nasıl baş edebilirim?

StandartQ

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
69
Şizofreni hastası olarak yaşadığm yoğun Korku hissi Hakkında konuşmak istiyorum.

Şu an yoğun korku altındayım
İçimde yoğun Cehennemde yanıcam korkusu var

Nedenini öğrenmek istesem de bulamıyorum kötülük yaptımmı bugün diye düşünüyorum Öyle bi şey de yapmadım

hatta hep iyilik yapıp yardım ettim çevremdekilere, küfür eden biri de değilim etmedim de ama çok korkuyorum

Bana ceza olarak biri arkamdan gelip gırtlağımı kesecek alacak canımı Stres korku kaygı mutsuzluk yaşıyorum

Öyle bir şey olmayacak kardeşim. Milyonlarca insan var şehirde ve sadece sana değil, hiç kimseye olmayacak. Vicdanlı ve iyi birisin, kimse kötülüğünü istemez ve sana zarar vermez. Umarım kısa zamanda bu sıkıntıyı üstünden atar ve rahatlarsın

Bunlar herkesde olan korkular hele haberleri izledikçe. Allahın rahmeti geniş. Şeytan kandırıp korkutarak bıkkınlık vererek Allah'tan uzaklaştırabilir. Cehennemden korkarak daha çok Allah'a ibadetlere yöneliyorsan sıkıntı yok bu iyi bişey. Ama öbür türlü imandan uzaklaşıyorsan bu şeytandan. Allah tan ümidini kesme.yaptığın hiçbir iyilik karşılıksız kalmıyacak. Allah görüyor melekler kaydediyor.

Bir zamanlar kendimi deli olarak görüyordum.
Bir zamanlar içimde şeytan var sanıyordum.

Bunları çoğaltabiliriz ama bunlar geçti.

@StandartQ, Son korkunun bir temeli var mı??Sokakta yürürken boğazını yüzünü çizen oldu mu??

Bu arada camilerde danışma noktaları var.Ben bir şey danışmadım ama bir fatiha da olsa okur musunuz dedim okudular.Camilerde bu hizmet var parasız bir iki soru sorulabilir.

Kur anı okuyun çok kötü insanlar bile affediliyor diyeceğim ama orada da bir ayet var.Ayet kur an okuyan kötü insanların daha kötü olduğunu yazıyordu.

Üst Alt