Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastasıyım. E-kpss hakkında bilgi verir misiniz?

Müzik_Adam

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
E-KPSS YE GİRMEK İÇİN YÜZDE KAÇ RAPORUMUN OLMASI LAZIM VE SANIRIM SINAV 2018 DE NASIL BAŞVURACAĞIM NEREYE GİTMEM GEREKİYOR. nELER YAPMAM GEREKİYOR. BİLGİ VERİRMİSİNİZ LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ???

engelli raporu icin başvur 100 de40 rapor yetiyo raporunla beraber aile sosyal politikalar bakanligina gidip osym den kayıt yaptıracaksın

heyet raporu cıkarcan zaten sızofrensın en az yuzde kırkbes verıyolar. Raporu cıkartırken ıstıhdam kısmı ısaretlı olması gerekıyo ve calıstırılamayacagı ısler kısmınıda acıklama yaptır. Hastalıgın agırsa zaten sureklı rapor verırler sana .

Şizofren ve psikotil bozukluğu olanlara çok büyük haksızlık yapılıyor bizleri genelden sınava alıyorlar zihinselden girmemiz lazım.Bizler normal insanlat gibi düşünemiyoruz neyse.
Kardeşim doktorunla görüş ekpss sınavına gircem'de doktora ıq testi yaptır kendine.Muhtemelen ıq puanın düşük çıkacaktır.Heyete girerken ıq sonucunuda söyle.Ordanda oran alırsın ve zihinselden girebilirsin sınava

Sugar Şizofren olunca zeka geriligimi oluyo bn üniversiteyi hiç hzrlnmdn kazandim bitirdimde zihinseldende girmedim 86 aldım.ilk tercihimdede yerleştim. Sizofrenlikle zeka ayrı bisey. Bunu zaten ayırt edemiyosan sende zeka geriligi olblr ona bisey diyemem. Ama şizofren olup deha olan nobel ödüllü john forbes nashde var mesela.

bende hafif mental geriliği var ıq seviyem ortalama 74 çıktı buna doktor teşhis koycak bugün görüşcem

ama 2 veya 3 tane şizofren olan bilim uzmanı veya yazar ne ise işte varsa dahi istisnalar kaydeyi bozmaz şizofren veya psikotik bozukluğu olanlar normal insan gibi düşünüp değerlendiremiyor

Üst Alt