Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce ortaöğretimden kaç kadro açılır?

davetsiz

Yasaklı Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim tahminim 3000-3500 siz ne dersiniz ilk atama için

3500 ve ustu olursa Allah derim.3900. Siralamadayim.ozel sektorde yorucu bir iste tam 13.5 saat calisiyorum.bir gun bile takatim kalmadi.umarim ilk atama ile atanirim.yeterki is kaygim olmasin.

3000/3500 arası açılır bence, özel sektörle kıyaslanamayacak kadar rahat iş imkanı, hizmetlide olsanız, özlük hakları bakımından gerçekten çok avantajlı 657 ye tabi çalışmak ,

hakkımızda hayırlısı olsun 3709. sıradayım sınava hizmetli olarak atanmış en az 2000 bin kişi girmiş bunlardan en az 750 tanesi ilk 3000 bin kişi içinde bu kişiler bir daha hizmetli tercihi yapamazlar memur tercih edecekler bir de tercihlerini yanlış yapıp atanamayan en az 500 kişi olur bu nedenle bu atamada ilk 4000 bine girenlerin şansının olduğunu düşünüyorum bilmem sizler ne dersiniz

davetsiz Aynen ilk 4000 kişilerin kesinlikle şansı var, hali haZırda hizmetli olanlarda o dediğin sayı kadar vardır, bunun yanında doğuyu yazmayacak ve hatta kendi şehri dışında bi yerde çalışmak istemeyen de en az 500 kişi daha vardır o sayı 4500 lere kadar çıkar gibi duruyo. Umarım herkesin gönlüne göre yerleştiği bi yer olur.

özel sektörün yıllarca çilesini çeken biri olarak tüm tercihlerimi hizmetli olarak yapacağım meb ve hastanelerde hizmetli olarak çalışan engelli kardeşlerimle irtibat halindeyim hepsi de çok rahat olduklarını söylüyorlar temmuz zammından sonra en az alan 2500 tl maaş alıyor ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN

ortaöğretim memur kadro sayısı hakkında

Arkadaslar ben bi öneride bulunacaktim öğretmenlik mezunu arkadaşlar milletvekilleri karaburuna görüşüp 250 olan öğretmen alımlarının sayısını 500 cikartilar bizler sosyal medyaaracılığı ile sesimizi duyurmak istesek orta öğretim yani düz lise memur alım sayılarını yüksek tutmalari için ne yapmalıyız 6 bin kişilik kadronun ne kadarı orta ögretim memurluğu verilir bilgisi olanlar yazalım lütfen Teşekkürler

Arkadaslar 81 puanm var siralamam 2250 memur olarak atanabilirmiyim tercihleri nasıl yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar bn bu sene Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu oldum... Sıralamam 3783. tercihlerde Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu olmam ne gibi bir avantaj sunar bana...

merkez ilk atamada memurluk olmaz ama ikinci atamada kesin kardeş

evet arkadaşlar ilk atamada sizce kaç orta öğretim kadrosu açılır

mesela ben hizmetlıyım sadece memurluk işaretlıycem 81 puan 2200 sıralama şansım varmı bılmıyorum...30 tercihin 30 uda memur olucak.4500 kişinın şansı var dedıyınız gıbı.dogru tercih yaparlarsa....

Ortaöğretim nereleri tercih ettiniz, puanınız kaç?

merhaba arkadaşlar orta öğretim puan ve tercihleriniz nasıl acaba

EKPSS'den 76 puan aldım, atanabilir miyim?

Merhabalar ortaöğretimden 76.80 puan aldım sıralamam 5518 bu sıralama ile atanma durumum olur mu sizce ??

bu atamada çok şansın olmaz sanırım ama diğer atamada alım çok olursa bu kadar daha olabilir ama 3. atamada kesindir

Üst Alt