Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivas'ta İşitme Cihazı Kullanan veya Almayı Düşünenlere Tavsiyeler

yildizisitme

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben Sivas'ta işitme cihazları alanında hizmet veren bir firma temsilcisiyim. Forumda birçok kişinin işitme cihazı seçimi konusunda kararsız kaldığını gördüğüm için birkaç önemli noktayı paylaşmak istedim.

İşitme cihazı seçiminde marka kadar kişinin işitme kaybı seviyesi, yaşı ve günlük kullanım alışkanlıkları da önemlidir. Bu nedenle sadece fiyat karşılaştırması yaparak cihaz almak çoğu zaman doğru sonuç vermeyebilir.

Özellikle Sivas işitme cihazları konusunda araştırma yapan kişilere şu konulara dikkat etmelerini öneriyorum:

• İşitme testi sonuçlarına uygun cihaz seçilmesi
  • Teknik servis ve satış sonrası desteğin bulunması
  • Garanti süresinin yeterli olması
  • Yedek parça ve pil temininin kolay olması
  • Deneme sürecinin sunulması
İşitme cihazı kullanmaya yeni başlayacak kişiler veya mevcut cihazından memnun olmayanlar bu konu altında sorularını paylaşabilirler. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Sivas işitme ve işitme cihazları hakkında hazırladığımız bilgilendirici içeriklere de aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Üst Alt