Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivas MEB'e hizmetli atananlar kimler?

Ben kılavuz TOKİ Ahmet Yesevi ilkokulu Mustafa Çarşamba baslıyozmu kesin nerden bilgiyi aldın

Gardas aha şimdi geldim meb den vali onayına gitmis 29 a kadar başlayacaksınız dediler.ayrica hayırlı olsun

valla helal sivas meb e biz angaradayız angara meb den hiç ses seda haber yok telefonlarada bakmıyorlar

Siz komisyona girmedinismi davetsiz.gardas 29 a kadar işbaşı yaptırmak zorundalar rahat ol

bizde komisyon falan yok gardaşım biz evrakları teslim ederken bir kağıda şuraya istediğin 3 okul adını yada 3 ilçe meb adını yaz dediler yazdık imzaladık başkada birşey olmadı beklemedeyiz

yok gardaşım nerde ne arayan var ne tebligat yollayan

Dün bir arkadaş aramış.. Kararnameler hazırlanıyor demişler.. cuma günü evraklar onaylanacakmış.. haftaya salı ya da çarşamba tebliğat gelecekmiş..

Ankara ve İstanbul'a atananlara tebliğat gelecekmiş.. diğer illere atananları ise sadece arayacaklarmış..

dur bakalım hep birlikte göreceğiz hakkımızda hayırlısı

Mustafa sizi memur olarak vermedilermi ben ilk 6 komisyona girenlerin içerisindeydim ben hariç hepsini memur olarak yolladılar

Yok gardas.neye göre gönderdiler onu anlamadım ben.seni neden vermediler

Arkadaşlar milli eğitimden arayan soran var mı acaba iş başı için ?

Sivas'a atanan arkadaşlar bana msj atmışlar göreve başlama onayınız çıkmıştır diye yeni gördüm sabah 8:30 meb gel diyorlar bilginize

Üst Alt