Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivas MEB'e hizmetli atananlar kimler?

silsil

Yasaklı Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sivas MEB hizmetli arananlar burada toplanalim gerekli her konu için birlik olalım

Şimdi bu hizmetliler tam olarak ne yapar çalışma şartları nedir? Hizmetli atanıp masa başı memurluk yapmak mümkün müdür bilen varsa bi zahmet anlatsın stersten ölecem sonunda. Bu 3. gündür gözüme uyku girmiyor...

Kardeşim valla engel durumuna goreymis masa başı is mesela sivasta merkezde okulu iskurdan gelip temizliyorlar mis sen evrak getir götür cay yap öyle işlere bakiyomussun eğer masa başında eksik görevli varsa oradada çalışabiliyor musun engel durumun ne senin kardeşim ?

bende sivas meb e hizmetli atandım bugün aradım kimseye ulaşamadım atama biriminden. kararnameler de henüz gitmemiş sanırım. ömrümüz beklemekle geçiyor !

Ersin sen bir cevap aldın mı me bden bende Sivas'a atandım

ersin bey in memleketi de sivas heralde. kuruma direk gidip de bilgi alabilir. bize de yardımcı olur en azından.

Aradım ben arkadaşlar henüz gitmemiş çarşamba günü gidecem merkeze size haber veririm

ben az önce konuştum. henüz bakanlıktan yazılar elimize gelmedi gelince sizi bilgilendirirler dedi. cumaya kadar gelirmiş galiba

Bugün bende gittim Çarşamba veya Perşembe yazı gelir dediler sizin buraya gelmenize gerek yok biz sizleri telefonla arayıp evraklarınızı isteyeceğiz dediler

Çarşamba bende giderim haber veririm size arkadaşlar

az önce arayıp dilekçenizi ve atama belgenizi bize gönderebilirsiniz dediler mail adresini vermeden kapattılar. şimdi de ulaşamıyorum.

Ersin seni aradılarmı beni aramışlar uyuyordum duymadım

hangi mail adresine gönderecem fax da olur dediler ama adres falan vermeden kapattılar

Arkadaşlar MEB den aradılar ayin 9 una kadar su belgeleri getirmemi istediler
Belgeler :
Diploma aslı
Sağlık raporu
3 adet vesikalık fotoğraf
Adli sicil kaydı
Askerlik durum belgesi
Nusuf cüzdanının asli ve fotokopisi istediler
@Bedirhan58 abi 9 una kadar MEB e götür dediğim evrakları

ÖSYM sonuç belgeside istediler unuttum onu haberiniz olsun arkadaşlar

Ben afyondan naklimi sivasa aldirdim .onümüzdeki pazartesi 5 30 da komisyona gireceksin dediler.salida isbasi dediler.sivastaki arkadaslar kimler tanissak.bilgi alisverisi yapsak

valla müdür sana takrsa yer sil de diyebilir..

Mustafa kim dedi sana bunları bizzat gidipmi görüştün

Aramadilar ben kendim gittim sordum.ama arayacaklarmiş herkesi öyle dediler.yinede bilginiz olsun.bu komisyon ne için acaba bilen varmı

Nfrysmn ne muduru mudur kime yakacakmis.yer sil ne demek

Komisyon kimin nerede iş başı yapacağını kararlaştıracaklar

Arkadaşlar banada 26 Eylül pazartesi 5 de gelin komisyona gireceksiniz dediler gidip konuştum ama arayan oldu mu sizi

Saati tam belli mi

Komisyona bizlermi girecekmişiz

Potti seni arayıpmı söylediler

Evet biz girecez okul sececez sanırım yok ben sivas MEB e gittim oda ariyacaz dedi ama henüz aramamislar onu sordum

bize ankara meb de öyle bişey demediler biz istediğimiz 3 yeri bir kağıda yazdık imzaladık o kadar

Üst Alt