Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitemizin tasarımı ve yazılım altyapısı yenilendi. 😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi hadi öyle olsun...emek verenler emektar olsun abi ala ala 😊

Neyse zahmete sokmayalım sizi...ne yazarsa yazsın.fark etmez abi.

@OturanBoğa

Vah emeklerim vahhh....gitti emeklerim gittiiii🤣

Tek bir şey galiba eski kalmış..SAKATLIK kelimesini ENGELLİ olarak değiştirseniz nasıl olur.?
Zaten sitenin adıda ENGELLİLER.BİZ ailesi.

Evet @*Sevgili* hanıma katılıyorum...yazılar çok soluk,biraz daha koyulaşması lazım Bülent abi ...birde diğer oyunlarda oynadığımız zaman yazdıklarımız güncel yeni mesajlar kısmında görünse daha iyi olur..eski forumda olduğu gibi.bütün yazılanları yeni mesajlar kısmında göremek isteriz @OturanBoğa

Telefondan girilince aktif üye , emektar üye , yasaklı üye ne varsa gözüküyor bilgisayardan girilince bunlar gözükmüyor neden ki ?

Cevrim içi üyeler neden görünmüyor...
Yada nere de bana bir ekran görüntüsü atarmısınız?

Aldığım beğeniler gitmiş...geri istiyorum...gitti emeklerim gitttiii😊
@OturanBoğa

elinize sağlık fakat bir konuyu google arattığım zaman, eski konulara tıklayınca açılmıyor.

hayırlı olsun guzel olmus ama benı mazur gorun sıteden cıkıs yapılmasını eskısınde kolay yapardık bunda bılemedım acıklayan olurmuBIRDE YAZILARIN DAHA KOYU OLARAK YAZILMASINI SOYLEYEBILIRIM

@OğuzHan112,

m5y3c4w.jpg

Bülent abi,üyelerin hepsi böylemi...yoksa sadece bende mi böyle görünüyor? @OturanBoğa dosya yüklemeyi açsan daha iyi olur abi . Oraya yükle buraya taşı biraz zor oluyor

Sorun olarak sormadım....sadece merak ettim herkes yukarıdaki attığım resim gibi mi görüyor kendini? Üyeler kısmında böyle görüyorum kendimi
@hozgul

Bir sorun daha var sanırım...beni etiketleyip mesaj yazmışsınız ama bildirim almadım?

Aynı sayfada idim ulaşmadı malesef...

Aynı sayfada olduğum için mi bildirim gelmiyor acaba?
@hozgul sayfdan çıkıyorum tekrar bir mesaj atar mısınız deme için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri