Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Site organizasyonu] 23 Kasım Pazar Turhal Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
Organizasyonun Tanımı: Muhabbet
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi: Selenayy ve Şehribanu
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi masraflarını karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 23 Kasım Pazar
Organizasyon saati: 13,00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: PELLA PASTANESİ (Fiziksel mekan engelliye uygun)

Katılımcıllar:

1. Selenayy
2. Şehribanu
3. İsmail86 +1
5. Roaccutane
7.Spastik + 1
8.

konu muhabbet; çok güzel yazmışsın abla arz-ı muhabbet olan herkesi bekleriz :wink:

slm

cok guzel olmus abla elıne saglık herkesı beklerız

Keşke bende gelebilseydim...Turhalın yeri bende çok ayrıdır.. Memleketim diyebilirim...Hayatı öğreten yer...Şehribancığım ve selenaycığımm iyi eğlenceler dilerim.....

Beğendiğinize sevindim Selenayy ve ismail...

Teşekkür ederim Denizciğim...Keşke gelsen canım,gelirsen çok seviniriz.Bekliyoruz...

Amanın eklenmişim bile :)

Haftasonu görüşmek üzere :wink:

hee elti görüşürük :D

abla saati 13.00 yapabilir misin? arkadaşlar erken akşam oluyor diyor vaktimiz daralmasın bol bol muhabbet edelim :D

Saati 13.00 yaptım Selenayy. 1 saat erken olsa da zaman yetecek mi ki bize Selenayy... :D

dea seni de görmek isterdik aramızda ama bi dahaki sefere artık

bu hafta sonu kursum sona eriyor. bundan sonra inşallah artık boş zamanlarım olucak... :)))

+1 i ekledim İsmail.Kardeşin gelmeyecek mi ?

slm

abım gelemeye bılır abla onun yerıne baskabırı gelecek

tamam ismail isteyen gelebilir davetimizda gönüllerimizde tüm dostlara açık :)

Turhal,Tokat'ın ilçesi Mustican.... :D
Benim gönlüm dostlara kapalı Seliş,sen kendi adına konuş...Etkinliğe kimse gelmesin biz bize yaparız :D :D

slm

mustı turhal tokatın ilçesı kardes gel buyur bekleız

merhaba şehri banu hanım bende gelmek isterimde nerden acama adresi yazmadı ki neresinde buluşacam bilemiyorum vallaha.

Merhaba Turgay Bey,
Turhal'da Pella Pastanesinde buluşacağız.Pella Pastanesi İş Bankasının yanında...görüşmek Dileğiyle...

SLM

ARKADAŞLAR UMARIM İYİ EGLENIRSİNİZZZZ :lol: :lol:

Arkadaşlar bayramdan sonrada böyle bir buluşma Eskişehirde de düzenleyelim sanırım katılım daha geniş olacaktır.Organizasyon için gerekli gayreti gösterelim geniş katılım sağlansın derim ben..

Mehmet Bey Tokatlılar gurubu olarak Eskişehir'de mi düzenleyelim?
Siz Tokat'a gelin biz sakatız gelemeyiz :D

tokatlılar tokatta azınlık eskişehire gelin mi diyorsunuz anlamadım yani :roll:

ablam haklı toplanacaksak tokatlılar olarak burda toplanırız biz eskişehire neden gelelim :D yok eskişehirlileri toplayacaksanız tokat buluşma sayfasına neden yazdınız :wink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt