Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıradan insanla bipolar insan karşılaştırması!?

[NirvaNa]

Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
92
Bazen normal insanlarla bipolar insanlar arasında karşılaştırma yapıyorum burdan bipolar insanlar normal değil gibi bi sonuç çikarmayin biliyorum bipolar hastalarda ilaçla normal bir remisyon yaşıyorlar ama arada atak belirtileri oluyor bunu sorguluyorum

@[NirvaNa],
Her duygudurumda sıkıntı olan bipolar değildir.mesala ben 5 yıldır bipolar diye tedavi gördüm ama meğerse ve yanında okb ile savaşıyorum.ilaclarla Mücadeleye devam...

Her duygudurumda sıkıntı olan bipolar değildir.mesala ben 5 yıldır bipolar diye tedavi gördüm ama meğerse değilmişim. ve yanında okb ile savaşıyorum.ilaclarla Mücadeleye devam...

Ben Allah'tan bipolar değilim.Cok zor bir hastalık.Doktorum senin hicbirseyin yok diyor bazen ama maalesef takintilarim ve hezayanlarim vardi.ama hezeyanlarimin farkına vardim.

Birkaç kişiyi manik halinden bipolar olduğunu anladım. Tedavisiz olanlar bir şekilde belli ediyor. Kendim de bipolar olduğumdan kolay anlıyorum. 15 yıldır ilaç kullanıyorum. Dışarıdan bakan birisi beni anlar mı bilmiyorum. Daha çok depresifim. Sosyal değilim, hayat istediğim gibi gitmedi. Hiçbir zaman sağlıklı halim gibi olamayacağımı biliyorum. Umudum da yok. İlaçları bırakırsam çok daha beter olacağımı biliyorum.

Üst Alt