Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınava işitme cihazı ile girilebilir mi?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar atanan arkadaşlar a hayırlı olsun diyorum öncelikle.. Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ben sorayım dedim yinede pek aktif olamıyorum ne zamandır burada..

sınava cihazla giren var mı giriliyor mu cihazla benim gibi cihazı zor kabullenip arada cihazı takan arkadaşlar en ufak ses rahatsız ediyor muydu ya da etti mi sınavda malum cihaz sesi yükseltiyor bazı cihazlar öyle hepsini bilmiyorum ama.. deneyimlerinizi paylaşın lütfen iyi geceler cvb için şimdiden teşekkür ederim hepinize saygılar

Ben gircem

Cihazla

Ses yükselmiyo tskmadığın için sana öle geliyo

evet girebilirsiniz bir sakınca yoktur sınav esasında seslerden rahatsız olursan cihazını çıkartıp masana cebine koyabilirsiniz çok kafaya takan kuruntu edinen biri iseniz evde bırakın yada sizle gelen dışarıda bekleyen arkadaşa ebeveynlere bırakın cihazınızı tekrar geçmiş olsun başarılar dileriz

Başvurunda cihazla yazmıyosa zaten giremezsin cihazla

aynen. başvuruda yazdırmadıysan zaten giremezsin artık cihazla. anca dilekçe falan yazılması gerekir Ösym'ye. o da artık vakit kalır mı onun için bilemem.

İşitme cihazı yazıyor başvuru kağıdımda.. Yazıldı başvuru yaparken.. Cihazla Girmesine girerim de acaba rahatsız eder mi onu düşünüyorum ilk sınava girişin olacaksa cihazla. Sizede tesekkur ederim İlgi ve cevap için arkadaşlar flora19 HOŞCAKAL anrlka0101

Zaten takmıyon gerek yok girmene cihazla

Ogünde takmazsın:)

Bnde çıkartırım belki masada kalır:)

madem yazdırdın götür o zaman tabi. ama rahatsız ederse çıkartırsın flora19'un dediği gibi.

Üst Alt