Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şimdiye kadar kimler hangi otomobili aldı?

Mehmetyilmaz;

hayırlısı olsun allah kazasız belasız kulllanında. lütfen beni çok iyi hatırlayın dediğimi asla unutmayın aynı aracı müdürüm aldı böyle bi yakıt görülmedi diyor keşke başka araç alsaydınız

2014 model honda civic alan varmı otomatik lpgli yakıt hakkında bilgi edinelim arkadaşlar

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. evet yakıt konusunu zaten bilerek aldım,ama senede 5000-6000 km yapıyorum o yüzden aracın konforuna göre yakıtı ikinci plana attım. Bende alacak arkadaşlara zaten konfor ve güvenlikten önce yakıtı düşünüyorsanız bu araca yaklaşmayın telkininde bulunuyorum. Ama araba süpper beeee :)

Mehmetyilmaz;

araba gerçekden güzel ona bişi demiyoruz donanım olarakda ama bu GDI motoru tutulmadı 2.elde hiç para etmez düşüncesindeyim X5den fazla yakıo :)

Engel grubunuz: ? Ortopedik

Rapor oranınız %: ? % 60

Otomobili hangi yıl aldınız: ? 2011

Otomobilin Markası: ? Hunday

Otomobilin modeli: ? i20

Otomobilin satış fiyatı: ? 32 850 tl

Otomobili aldığınız fiyat (indirimli): ? 20 250 tl

Otomobili aldığınız şehir: ? Mardin

Ek masraflar (özel aparatlar vb.): ? 2000 tl

Mehmetyilmaz;
aracınız gerçekten çok güzel. hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. sizinde bildiğiniz gibi tek handikapı yakıt ve performans sıkıntısı...

veydel;

teşekkür ederim. temennileriniz için, aslında okadarda korkulduğu gibi değil yakıtı ,evet düz vites araçlara göre tabikide yüksek ama sert kullanmamaya dikkat ederseniz muadilleriyle hemen hemen aynı olur diye tahmin ediorum yakıtı. şöyle bir örnek vereyim bundan önce honda cıvıc im vardı 2009 model ,fakat düz vites otamatik değil bu önemli(çok sevdiğim bir araç) 50 liralık benzinle şuandaki fiyatlara göre söylüyorum yaklaşık 100 km gittikten sonra benzin alıyordum yada alma ihtiyacı duyuyordum. bu aracımda da daha yeni birde ve otomatik artı honda dan daha ağır 80 km gittim şimdi benzin alma ihtiyacı duyuyorum ,bence bukadar fark normal birde üzerinde okadar konfor olunca artık benzin kısmını unuttum birde uzun yolda deniyecem ozamanda 100 km gibi eksik yapacağımı düşünüyorum eğer öyle olursa oda bence sıkıntı değil. ama tabikide bu sadece benim düşüncem ve benim fikrim daha uyguna yakıt yakanı kesinlikle vardır onada bişi demiyorum ,şimdilik aracımdan memnunum. umarım herkezde araçlarından memnun kalır ve gönüllerine göre araç sahibi olmak nasip olur.

arkadaşlar %70 raporum var diyabet tansiyondan bende araç alabiliyormuyum alabiliyorsam indirim ne kadar oluyor bayinin keyfinemi kalmış yoksa belli oranı varmı şimdiden teşekkürler

Mehmetyilmaz;

cidden harika bir araç ve harika bir fiyat 17.000 aksesuar demişsin aparat filen mi yapıldı

fatihH32;

Yok hayır,aksesuara 4000 lira verdim (navigasyon yan basamak vs..) aracım otomatik olduğundan herhangibir aparat yada proje masrafı yok. benim 4000 lira masraf tamamen keyfe keder bir harcama yani 81600 liralık araç 4000 lik aksesuarı çakarsam 53 bine bana geldi diyelim ama artı 4bin 57 bine aldım.

Mehmetyilmaz;

hımm anladım şimdi benimde F lık raporum ve hiç bir aparata ihtiyacımm bende düşünüyorum da almayı nissan kaşkai yada toyata avensis düşünüyordum ix35 de düşünebilirim

eski kaşkayi yi beğenmiyorum ama şimdiki kaşkayi yenilendi o yüzden iyi araştır konfor performans ve yakt olarak.
avensis ise diğer ilgilendiğin araç segmentlerinin dışında bir araç ,bunlarla sakın kıyaslama.
birde şunu söyliyeyim bundan önceki araçalarım biri golf diğeri civic idi yani ikiside binek tipi araç fakat suv bir aracı kullanmanın zevki çok farklı kendini acayip bir şekilde güvende hissediyorsun yani kısaca çok çok zevkli bir şey suv aracı kullanmak,eğer maddiyattan bi sıkıntı olmazsa suv tarzı araçlara bakmanı öneririm çünkü konfor olarak bineklerden eksikleri yok hatta bana göre fazlası var.
umarım gönlünün istediği aracı seçer ve memnun kalırsın.

Mehmetyilmaz;
eski kaşkai leri bende beğenmiyorum ama yeniler göze hitap ediyor maddiyat ta sıkıntı yok allaha şükür tamam anladım kardeşim bir karar vereyim yine senle iştişare ederiz

mac72 not:Çok gerekmdikçe alıntı yapmadan ;
nick;
mesajınız
şeklinde yazınız lütfen

• Engel grubunuz: ortapedik
  • Rapor oranınız %: 50
  • Otomobili hangi yıl aldınız: 2011
  • Otomobilin Markası: nissan juke
  • Otomobilin modeli: 2012
  • Otomobilin satış fiyatı: 57000
  • Otomobili aldığınız fiyat (indirimli): 39000
  • Otomobili aldığınız şehir: ankara

Mehmetyilmaz;

araç alırken opsiyonel olarak eklenmedimi o dediğiniz 4000 tl 81600 + 4000 : 85600 ?

evet doğru aracın normalde satış fiyatı 81600 ben üzerine 4000 liralık aksesuar aldım yani sizin yazdığınız çıkar buda 85600 yapar.

Mehmetyilmaz;

85600 / 1.45 : 59034 yapıyorda o yüzden sordum nasıl oluyor hesaplama

şaka mı bu ya.ömss 1 de atandık güzel para alıyoz ama2000 e 2.el araba alamıoz maaşdan yetirip.siz 50000 den bahsedionuz.

Herkese kazasız gunler dilerim.

Erkan Bey; yetiden memnunmusunuz?
Bende yeti elegance icin anlastım bayi ile.
Ve birkac kez test ettim hosuma gitti.Ama siz devamlı bir kullanıcı olarak memnunmusunuz?
Benimki ayrıca panoramik cam tavanlı. Sizinkinde varmı cam tavan? Varsa bir sorun yasadınızmı?
Vereceginiz bilgiler yararlı olacaktır.Tesekkurler.​

mehmet yılmaz dün burda 5 gün lük bir araç fuarı vardı orda hyundai ix35 inceleme fırsatım oldu aracın iç dizaynı cidden harika banada 81.600 dendi h sınıf ehliyeti gösterince düz vites de 52.000 dendi eğer bu otomatik olursa 54,000 dendi

fatihH32:
evt doğru fatih ben ekstradan araca donanım ekldim o yuzden 57 ye aldım ben

Ortopedık %20 engelli skoda süper b otomatık 2013 Eylül 78.000 fıyatı ındırımlı 52. 000 aldım..

Herkese kazasız günler diliyorum.
(Bu konuya yazarken şu başlıklara dikkat ederek yazarsak diğer arkadaşlara daha yararlı olur...)

• Engel grubunuz: ?
  • Rapor oranınız %: ?
  • Otomobili hangi yıl aldınız: ?
  • Otomobilin Markası: ?
  • Otomobilin modeli: ?
  • Otomobilin satış fiyatı: ?
  • Otomobili aldığınız fiyat (indirimli): ?
  • Otomobili aldığınız şehir: ?
  • Ek masraflar (özel aparatlar vb.): ?

*Ortopedik
*%65
*2005- 2013
*Peugeot 206 - Kia Ceed Concept Plus
*Şu anki satış fiyatı 74.000 TL
* 2013 Ekim Satıl Fiyatı 62.500. İndirimli 42.000 TL
*Sakarya
*Yok

• Engel grubunuz: Ortopedik
  • Rapor oranınız %: 89
  • Otomobili hangi yıl aldınız: 2014
  • Otomobilin Markası: Ford
  • Otomobilin modeli: B max
  • Otomobilin satış fiyatı: 49000
  • Otomobili aldığınız fiyat (indirimli): 29000
  • Otomobili aldığınız şehir: İstanbul/mahmutbey
  • Ek masraflar (özel aparatlar vb.): Özel aparat 1100+ek masraf 2000+ kasko 1300

• Engel grubunuz: Ortopedi
  • Rapor oranınız %: 20
  • Otomobili hangi yıl aldınız:2012
  • Otomobilin Markası: [FONT=Arial]Citroen[/FONT]
  • Otomobilin modeli: [FONT=Arial]C4 1.6 e-HDi Confort MCP6[/FONT]
  • Otomobilin satış fiyatı: 58750
  • Otomobili aldığınız fiyat (indirimli): 40300
  • Otomobili aldığınız şehir: Ankara
  • Ek masraflar (özel aparatlar vb.): yok

Engelliye araç satmakta problem çıkartan markalar var mı? VW hakkında bir iki kişiden şikayet duydum, araç satmamışlar, doğru mu bu?

Kibar ve ilgili satış temsilcisi ile muhatap oldum. Doğuş grubu böyle bir etiketle anılmak istemez. Ciddi satış yoğunlukları var, satış temsilcileri iyi eğitimli ve sıkı denetleniyor. 1-2 kötü örnek geneli temsil etmemeli. Açıkçası ben böyle olumsuz örneklerde suçu engellide görürüm, maalesef... Alıngan ve sinirli davranıyorlar.

• Engel grubunuz: ortapedik-solbacak ekstremie polio sekel
  • Rapor oranınız %: 40
  • Otomobili hangi yıl aldınız: 2012
  • Otomobilin Markası: renault grand scenic-7kişilik
  • Otomobilin modeli: 2012
  • Otomobilin satış fiyatı: 72000
  • Otomobili aldığınız fiyat (indirimli): 47500
  • Otomobili aldığınız şehir: istanbul
  • Ek masraflar (özel aparatlar vb.): otomatik donanım yok.

Üst Alt