Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şimdiye kadar akıl hastanesine kaç defa yatışınız oldu?

@seda73838, kendisine veya çevresine fiziki zarar (saldırganlık vs.) olursa yatırıyorlar.

Bir de semptomlarda şiddetli alevlenme olursa , hasta kendine gelsin diye yatırıyorlar

@Descartes,
Daha fazla yatacaktım ama ben beni ziyarete gelmelerinden korktuğum için erkenden hastaneden taburcu olmak istemiştimdi.

@seda73838,
Zaman geçtikçe ilaçlar baya insanı etkiliyor.
Acı bu hastalıklarda tuz/biberi zaten.

yiğenim sağlık personeli ve gittiğim hastanede staj yaptı kesinlikle yatmamamı söylüyor ve daha yatışım olmadı yaklaşık 10 yıl oldu rahatsızdan müzdarip olalı

@[NirvaNa],
ORALAR ÇOK KALABALIK ÇOĞUNUN DERDİ AYNI DESEK. Bizde aynı derdi yaşayanlarla aynı çatı altında yaşamaya çalışmak. Sanki askerlik gibi ama daha zor bu.

@[NirvaNa],
İnsan orada pozitif yönde enerji depoluyor. Dışarı çıkıncada o enerjiyi kullanıyorsun.
Cep telefonu yasak, kapalı servis, 3 öğün yemek, çay servisi falan derken güzel ve eğlenceli olmuyor değil.

başka hastalıktan yatmıştım bende bir değişiklik oluyor hayatta , hastalık olmasın insanda değişik ortam oluyor , araştırma hastanelerinde ortam çok kötü değil

7 Kez yattım. kafa dinlemelik sakin bir yer değil her an diken üstündesin tuhaf hastalar var sağları solları belli değil. ara ara hatıra tadında hastalar olsa da genele vurduğumda yatmak sıkıntılı. tek en hoşuma giden şey gece 2 3 gibi uyanırsam balkonda tek başıma sigara içtiğim anlardı

@seda73838,

Her hastalıgın ireli evrelerinde gözlrm altında tutmak gerektiğinde hastayı.Düzeli lilac iciyormu ruh hali nedir.Bu aslında tamamen kişi baglı bir durum hastanede yatması bazen dokturu hastaye der seni hastaneye yatıralım mı diye.bu tabiki boş yatakla alakalı birde her doktora ayrılan hasta icin yatak sayısı vardır genelde.

Adam mesela gecen gün Balıkesir Güre/Edremit'te önüne çıkanı öldürdü. 3 ölü, sanırım 4 veya 5 tane de yaralı.
Hapishaneye girme sebebi de yine cinayet.
Demek adamda insan öldürme isteği var. Platonik aşk filan işin bahanesi, sebep adamın manyağın biri olması.
Bu türleri, kendi iradelerine bırakılmaksızın, içeri alıp ölünceye kadar dışarı salmamak gerek.
Herhalde insan öldürme isteğinin bir tedavisi yoktur.

Herkese saran arıza çıkaran dingil hastalar olmasa yatardım bi kez daha hastanede. Onlar adamı sinir krizine sokuyor sinirim de genelde içimde patlıyor

@Tyler D., Bakırköy'de , senin yazdığın gibi arıza çıkaran dingilleri yatağa bağlıyorlar Farklı kimyasal iğneleri basıp yamultuyorlar Ondan sonra (bir tarafı) yemiyor. Aynı şeyleri yapamıyorlar.

Üst Alt