Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıfır otomobilin ilk muayenesi 3 yılda mı yoksa 2 yılda mı oluyor!?

O zaman sistemden bir sordur en iyisi bu o dediğin yani ben ilk aldığımda tertibat takıldı ve muayeneye gitti 2 yıl sonrada muayeneye gittim benimki boyle oldu sen su anda ne yapan bilmiyorum en iyisi git bir sor muayene istasyonuna .

Sema bende aracimi 5 gun once muayene yaptırdım ilk aracim 3 yil sonunda olmustu bu 2 yila dusmus artik araçların uretim yılından basliyor bu sürenin başlaması ama eksoz yaptirmadim ve aracim tuvden gecti

Trafikte muayene tarihi sorgulatsam doğrusu ortaya çıkarmı yoksa tüvtüke gitmem gerekiyor

Bende bu konuda mağdur olanlardanım 21.11.2012 de sıfır km olarak aldığım araçımın muayene tarihinde 21.11.2015 yazıyordu muayeneye gittiğimde 21.11.2014 muayene bitiş tarihi diye benden 109 TL geçikme zammı aldılar, ruhsatta 21.11.2015 yazıyor dediysemde ödedik borçu paşa paşa, sonra trafik şubeye durumu belirtir dilekçe yazdım, gelen cevapda sistemde 3 yıl görünüyor bizden kaynaklanan bir durum yok diye yazı gönderdiler şimdi ben ne yapayım.

Üst Alt