Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan Hasta Alt Bezi teminine bilgiler

2 ayda bir değil, her ayın ilk haftası 694 TL olarak yatıyor

@safakyıldızı,
Arada hastane yatışı oluyorsa hastanede yatılan günleri ödemiyorlarmış. Biz de rapor aldık 1 aydır hastanedeydik ödeme olmadı. Çıktıktan sonra yattı.

Bursa bez ödemesini alan var mı...?

Evet ben ayın 7 sinde aldım

Eğer rapor yenilediysen sgk ya bildirmen gerekiyor

Yenileme falan yok 15.01.2026 ya kadar raporum gözüküyor.... teşekkürler

@bursalı1999, bildirme gerekmiyor yenilemede otomatik görüyor sistem. Hastanede yatılı tedavi görüyorsa hasta o zaman ödeme yapılmaz.

Hasta alt bezi kimlere veriliyor hangi durumlarda veriliyor ayda kaç TL yatıyor yönetmenlik ne diyor bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba çocuğumun bez raporunu bitmeden yeniledim . Lakin ayın 1 i 5 i arası yatan bez parası yatmadı SGK otomatik düşüyor denildi rapor yenilemeleri
Ne yapmamız lazım 1 ay sonra toplu mu yatar acaba

Yattı evet 832 tl yattı bu sefer zam gelmiş sanırım .

@RÜZGAR ADA ERDOĞDU, herkesin ki aynı tarihte yatmıyor. Rapor çıkardığımız tarihe Göre değişiyor. Benim normalde 6-7 si gibi yatardı. Son çıkardığım rapordan sonra ayın 15'inde yattı.

@RÜZGAR ADA ERDOĞDU, bugün mesaj geldi.yarın yatacak bez parası bankaya. Eski düzene döndü günü. Rapor yenileyince farklı günde yatıyor herhalde. Doktorda demişti, rapor bugün çıkacak ama 1.5 ayı bulabilir paranın yatması.

Üst Alt