Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK ile akülü tekerlekli sandalye anlaşmalı firmalar var mı?

çelik1

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ssk dan evraklarım tamam, 3 ay oldu firmaya gönderdim, hatta vekaletli ssk dan ödeme yapılmamış firma arabayı bana göndermediği için. ssk yı aradım sana senetle versinler arabayı biz ödemeye onay vereceğiz diyorlar. firmayı aradım çekle senetle vermiyoruz diyorlar. firmanın adını yazayım mı biemiyorum...
benim param olsa zaten bu kadar uğraşmam . ssk yatkilisi onayı verecek benim firma arabayı göndermezse evraklarını iste geriye dedi. firmadan cevap bekliyorum. senetle akülü tekerlekli sandalye alabileceğim bi yer bilen varsa yazarsa sevinirim
teşekkürler şimdiden..

Son alınan bilgiye göre SGK artık vekalet ile ödeme yapmıyor. Dolayısı ile SGK ile anlaşmalı firma diye bir şey söz konusu değil..
Akülü sandalye imalatçısıyız. Senet ile akülü sandalye vermek konusunda size yardımcı olabiliriz.
Nasıl bir yol izleneceği konusunda görüşmek üzere bizimle aşağıdaki detaylardan temas kurmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla

Sertel Şen
Lamira Makina Ltd.
İkitelli Org. San. Bölgesi
Esenler San. Sitesi 23. Blok No: 8
K.çekmece İstanbul
www.lamira-easylife.com
t: 0212-549 2353

arkadaşlar sertel beyile temas kurdum. ssk dan ödeme yapılana kadar senet karşılığı ve en kısa sürede az bir fark ödeyerek akülü tekerlekli sandalyeme kavuştum evime kadar getirdiler araba emsallerine göre şase yönüyle kullanışıyla çok süper ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim. LAMİRA...

selam bende akülü sandalye ihtiyacım var 60C oturabiliyorumsenin aldığının fiatı ne kadar sgk kurumu ne kadar ödedi sen ne kadar fark verdin ben kastamonuda duruyorum benim temin etme şansım ne kadar yardımcı olursan sevinirim

arkadaşım sgk 1.700 tl sini karşılıyor konu başlığının altındaki sertelşen in yazısını okuyun ve oradaki adresle iletişime geçin gerekli bilgiyi sertel şen beyden alabilirsin. benim akülü arabayı aldığım üretici firma burası size yardımcı olurlar.firma telefon:02125492353 .

0532,5596727 Kadir Gündoğduyu Arayın.

Bir Ara konuşalım bakalım yardımcı olmaya çalışacam

evet lamira yeril üretim yapan firma ben akülü tekerlekli sandalyemi aldım lamira easly live B model . senet yaptık sgk dan paramı alınca ödedim senetimi gönderdiler gereken kolaylığı sağlıyorlar...

Üst Alt