Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK hizmet dökümünde s harfi ne anlama geliyor?

suleiman

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
10
Herkese merhabalar kafama takılan bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Bugün YouTube'da bir haberle karşılaştım ve hizmet dökümünde s harfi yazan birimlerin sahte olduğu söyleniyordu. Bu sebeple hemen hizmet dökümümü kontrol ettim ve maalesef 18 ay gibi bir sürede s harfi var. Ben o süre içinde gerçekten de bir hastanede çalışmıştım ama s harfi yazıyor maalesef. Bu konu ile ilgili bilgisi olan veya bu şekilde sorun yaşamış birileri varsa bilgi verirse sevinirim

7XdhP.png

@yaşamak güzeldir,
Bu SGK'nın hatasıdır Ben hiçbir zaman sahte çalışan olarak gösterilmedim eşek gibi çalıştım Her zaman. Sadece 18 ay gibi bir zaman bir yere bekçilik olarak gönderildim ve iş kodunda güvenlik diye geçiyor ama benim güvenlik sertifikam yok O sebepten dolayı herhalde size yazmışlar. Ben bekçilik yaptım güvenlik sertifikam yoktur ama güvenlikçi yazmışlar

@suleiman, senin sahte çalışan olma durumun yok bazen işveren şüpheli oldugu durumlardada boyle oluyor bazılarıda calismiyor oyle gösteriliyor demekki senide oyle işaretlemişler şüpheli bir durum var ortada SGK ya o dönemlerde çalıştığını ispatlamalısın şahitlerin varsa bunu o gunlerde çalıştığını beyan etmelisin bunun yöntemini bilen kişiler mutlaka görünce mesaj yazacaktir

Slm bı tanıdık var sskli emekli oldu çalişmamiş çalişiyor gözükmüş parasını yatirmiş kendi cebinden bu durumda nasıl olur

Bu tanıdığınız kişi nin yılı yani tarihi çok önemli tarih olarak bilemeyeceğim ama daha önce isteğe bağlı sigorta primi odeiyordu daha sonra yanılmıyorsam kaldırıldı onun için yılı önemli diyorum

Üst Alt