Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK emeklilik başvurusunda ara karar için hastaneye sevk etmiş..?

@limi1,
Benim 4 ay 3 gün oldu ARA KARAR mesajı geldi. Yani olumlu olsaydı bugün emekliydim ama nasip bugüne değilmiş. İnşallah herkes hak ettiğini alır.

@ByMunzur,
SSK ya emekli olmak için gittiğimde, Durum Bildirir Raporu istediler ve beni ilk kez hastaneye sevk ettiler. Aradan 4 ay geçti ARA KARAR dediler. Bakalım gidicem hastaneye ne diyecekler.

Bizim ara karar çıktı tekrar heyete girildi tekrar rapor SGK ya gitti SGK kurulunda bekliyor toplamda 4 ay oldu

Benimde ayni hersey hastaneye sevk edildim 2. Ayda basladim islemlere saglik kurulu ara karar istedi baska hastaneyede gittim tek hastaliktan benim gozlerde biri hic gormuyor otekisi %70 %80 gormuyor sonra tekrar saglik kuruluna gitti ortalama 4 aydan biraz fazladir bekliyoruz iste insallah 1 sene bekletmezler diyelim.. merak ettigim bu hastaneden cikan sgk kurula giden raporum bir ornegini biz hastaneden alamazmiyiz ne yazdilar ne verdiler bilmiyoruz ki?

Üst Alt