Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sertifikasız VHKİ yerleşen var mı?

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
EKPSS ile Sağlık Bakanlığı'na yerleşenler dikkat!
8. V.H.K.İ Kadrolarına yerleşenler için; Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı en az 120 saat süreli bilgisayar kullanım belgesine sahip olmak, okulların bilgisayar bölümünden mezun olmak veya örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar, büro yönetimi ve sekreterlik dersini aldığını belgelemek veya M.E.B.'dan Onaylı "Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı" sertifikası.

EKPSS tercih kılavuzunda, VHKİ kadrolarının nitelikleri arasında "6225 bilg sertfikası" yok... böyle rezalet olamaz. kaç engellinin ataması iptal edilecek acaba..?
aramızda, bilgisayar sertifikası olmadığı halde, VHKİ yerleşen varmı?

aynen vhki lerin yanında kod yoktu. kendi adıma üniversitede bilgisayar dersi aldığım için sorun yok. ama önlisansların bilgisayar derslerini kabul etmiyorlarmış diye duydum doğru mudur emin değilim

Kod yoksa ve biz atandıysak bizi hangi gerekçe ile almayacak atamayı hatta iptal edecekler.

Ön lisans bilgisayar dersinin kabul edilmemesine kaynak nedir?

Bu tam bir skandal olmaz mı?peki benim suçum ne? Müneccim de mi olmak lazım işe başlamak için?

önlisans bilgisayar dersi yetersiz görülüyormuş, bende internetten okudum sizde araştırın yanlış yönlendirme olmasın

Zaten sertifikayı tercihten sonra istiyorlarsa bu düpedüz hak yemek değil mi? bu şekilde tercih edene yani bana hangi hakla hayır atamanızı iptal ediyoruz diyecek?madur olur muyum bilmiyorum ama yemin ederim çektiğim işkence yeter yaaaa

Bugün evrakları teslim ettim, herhangi bir sertifika istemediler. Rahat olmamı söylediler,vhki ile atananlardan istenilen belgeler sıralandığı ve sertifikanın bu belgeler arasında olmadığını belirttiler. Hayırlı olsun.

Üst Alt