Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sertifika olmadan asla tercih yapamaz mıyım?

gozyası1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tercih yapacağım zaman "6225 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak" diye bir kod ve açıklaması var.
Yani bilgisayardan teknik ve donanım bakımından anlıyorum ve tamirde yapıyorum.Ama sertifikam yok tercih yapabilirmiyim?tercih yapsam ve atandım diyelim sertifika sorarmı iş yeri

Tercih yaparsınız fakat atanırsanız sertifikanız olmadığı için o kurumda işbaşı yapamazsınız dolayısıyla memurluk hayal olur.

halk eğitim kurslarından 160 saatlik bilgisayar dersi görüp sertifika sahibi olmadıysanız yada öğrenimiz boyunca en az 160 saatlik bilgisayar dersi görmemişseniz sorun çıkar, sonuçta öncelik olarak belgeye bakıyorlar. kurum sizden belgeleri istediğinde o sertifikayı vermeniz gerekir.

Anladım peki tşkler.birde tercihler bu gece 23.59 damı bitiyor yani bu gece öncesi yapılması gerek tüm tercihlerin yoksa yarına kadarmı?

Üst Alt