Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sertifika atanma zamanına yetişmezse ne olur?

LeqendSpeak

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar EKPSS'de bilgisayar işletmenliği sertifikasını almak istiyorum fakat tercihler icin temmuza yetişmiyor. Her kursla görüştüm en geç ağustosta veriyorlarmis nedeni meb in yaptığı bir sınav mis. Neyse soruma geçeyim ben buro yönetim bölümü okuyorum ticaret meslek lisesinden mezun olacağım,sertifikaya gerek var mı ?

lisede bilgisayar dersi gördüğünü belgelersen sertifikaya gerek yok

dünyalı

Nasıl belgeleme hocam lise 2 3 de ofis programları klavye dersi gördüm. Hocaya nasıl diyeyim . Şu şunu belgelerinin falan mı?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben 2 yıllıkta transkripte bilgisayar dersi gösterilirse gerek yok diye biliyorum

Diplomanı görünce anlayacaklardır zaten en kötü ihtimalle mezun olduğun okuldan öğrenim durum belgesi alırsın onda yazıyor aldığın dersler

Bence siz kursa hemen başlayın....
Ve lise de bilgisayar dersi gördüğünüze dair okuldan belge alırsanız bu yeterli olur diye biliyorum olmadı sertifikayı alır o zaman başlarsın garanti olsun .

hocam böylelikle hangi programları yazabiliyoruz? bilgisayar işletmenliğini falan yazabiliyor muyuz?

Üst Alt