Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Serebral Palsy hastasıyım. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?
merhabalar
02.04.2013 tarihinde Serebral Palsi teşhisiyle sadi konuk hastanesinden rapor aldım zaten 1997 yılında alınmış ehliyetim vardı nöroloji doktoru ilk kontrolde vermeyiz sana tekrar ehliyet dedi bende 1997 yılında alınan ehliyetim var siz bu hakkı benden alamazsınız dedim ve kurulda ortepedi uzmanında onayı ile birlikte h sınıfı ehliyet alabilir gaz ve fren sol ayak uyumlu olmalıdır otomatik vites kullanılabilir ibareli rapor aldım
Bende serebral Palsy liyim aynı zamanda işitme cihazı kullanıyorum ama herhalde ben alamam ayrıca bu benim şahsi görüşüm bana kalırsa almamak daha iyi ani kasılmalarda refleks gerektiren hallerde çok kötü sonuçlara sebep olabilir ben alacaktım ama sırf bu yüzden düşündüm kendime zarar gelse neyse de yanımda benimle birlikte seyahat edecek olana veya yoldan geçen birine zarar verirsem bunun vebalini nasıl öderim diye düşündüm tabi sizin durumunuz daha farklıdır o ayrı bir konu