Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şekeri bırakamıyorum. Tatlandırıcı kullanmak zararlı mı?

Şekeri seviyorum ben şahsen ben bıraksam o beni bırakmaz, tatlılar pasta vs yapıyorum yiyorum , ilerde belki bende yiyemicegim ama o güne kadar vazgeçmem galiba..

@sokr@t akşamdan tatlı birşey yiyip içmeyin çünkü sabah etkisini gösterir,sağlık ocağıda gayet iyi bakıyor..

@Perla mavisi o zaman sağlık ocağına randevu alsam aç karna gitsem hemen bakarlar mı ? Randevu almadan bakmazlar herhalde ?

@sokr@t 10-12 saatlik açlık ile gidiliyor. Su içmek serbest ama onun dışındakiler yasak demişti doktorum

@sokr@t Randevuluyu çağırıyorlar hemen.

Sağlık ocağı kanları iyi koruyamıyor sonuçlar bozuk çıkıyor diyorlar.Wbc hemogram baktırıyorum aylık.Trsm dekiler öyle söylüyordu.Kötü sonuç çıkarsa hastahanede yaptırırsınız.

Sağlık ocağından en erken randevu kaçta alınıyordu 8:00 da mı 9:00 da mı ? 8 :00 yazıyor ama doktorlar 9:00 da geliyor diye biliyorum .:rolleyes:

Son düzenleme:
@ALİ YILDIRIM işte o yüzden randevu almadan 8 de gitsek bakarlar mı diyorum doktorlar 9 da geliyor diye biliyorum kaçta gideyim?

🤦 doktora görünmeden zaten tahlil yapılmaz ,ister randevulu git ister randevusuz git o senin tercihin

Doktora görünmeden yapılmazsa randevu alayım o zaman en erken 9:00 da oluyor ben 8:00 de de gitsem yaparlar mı diye sordum.

Olur tabi ,bizim burda saat 10:00 a kadar kan alma süresi , o saatten sonra almıyorlar kan tahlilini

Bugün 9-10 km. civarı yürüdüm yalnız epey şeker yakmışımdır .:p

Sağol .(y)2-3 günde bir yürüyorum daha doğrusu otobüse binmiyorum gezeceğim mekanlara yürüyerek gidiyorum iyi geliyor .😉

@sokr@t evet çay filan içme. Dahiliye direkt gitsen daha iyi tabi.senin şikayetlerine göre daha kapsamlı kan testleri isteyebilir. Troidlere ve vitaminlere de bakarlar. Zaten sen söylemesen de doktor rutin bütün değerlerini kontrol eder. Sen şikayetlerini söyle yeter.

@Perla mavisi öyle düşünme vaktim varken bol bol yiyeyim dersen hasta olman kaçınılmaz. Ama kararında yersen hiç hasta olmassın. Ana öğünleri sebze ağırlıklı ye, hamur işi tatlı gibi şeyleri haftada 1-2 kere.tabi sporda lazım biraz. Şeker hastalığının bir nedenide hareketsiz yaşam.15-20 dakikada olsa hareket edin.işe gider-gelirken bir durak önce inin yürüyün. Basit şeyler.hastalığa yakalanınca kurtulması zor.önceden tedbirli olmak lazım.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt