Şehirlerarası seyahatlerde %50 indirim uygulaması hangi fiyat üzerinden hesaplanıyor? [Soru]
merhaba,
Bugün Eskişehir'den Aydın'a Kamilkoç turizm ile geldim. Bilet alırken şöyle bir sorun yaşadım.
Normalde bilet ücreti 28.5 YTL + 1.5 YTL sigorta bedeli = 30 ytl idi.
Ben bilet alırken özürlü kimlik kartımın olduğunu söyledim ve indirimi maliye bakanının göndermiş olduğu tavan fiyat üzerinden uyguladılar.
Yani, maliye bakanlığının Eskişehir-Aydın arasına maksimum 33 ytl alınabileceğine dair gönderdiği belge üzerinden yüzde 50 indirim yaptılar.
Sonuçta;
bilet ücreti 16,5 ytl + 1,5 YTL sigorta ücreti = 18 YTL ödedim.
Böyle bir uygulama var mı ?
İndirim hangi fiyat üzerinden uygulanıyor
Bu konuda ulaştırma bakanlığını aradım. Bana, belgelerle birlikte başvurabileceğimiz söylediler.
merhaba,
Bugün Eskişehir'den Aydın'a Kamilkoç turizm ile geldim. Bilet alırken şöyle bir sorun yaşadım.
Normalde bilet ücreti 28.5 YTL + 1.5 YTL sigorta bedeli = 30 ytl idi.
Ben bilet alırken özürlü kimlik kartımın olduğunu söyledim ve indirimi maliye bakanının göndermiş olduğu tavan fiyat üzerinden uyguladılar.
Yani, maliye bakanlığının Eskişehir-Aydın arasına maksimum 33 ytl alınabileceğine dair gönderdiği belge üzerinden yüzde 50 indirim yaptılar.
Sonuçta;
bilet ücreti 16,5 ytl + 1,5 YTL sigorta ücreti = 18 YTL ödedim.
Böyle bir uygulama var mı ?
İndirim hangi fiyat üzerinden uygulanıyor
Bu konuda ulaştırma bakanlığını aradım. Bana, belgelerle birlikte başvurabileceğimiz söylediler.