Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sara hastalarına % kaç oranında işgücü kaybı oranı veriliyor? [Soru]

ati_1972

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim bir yakınım sara hastası sara nöbetleri geldiği için çalışamıyor çalışmak istiyor ama bayılıncada işten çıkartılıyor maaş için rapor almak istesek % kaç rapor verirler bilgilendirirseniz sevinirim

bende sara hastasıyım azaldı oran baya bi düştü korkuyorm ki artık engelli sayılmıyabilir ve A.B ye girmek içinde özürlü oranında düşürmeye çalışlıyolar yani %40 alabilir ama o raporu çıkarmak için baya bi uğraşır ben 6 ayda çıkardım şaka gibi gelir ama

Bu arada kendimden örnek veriyorum Epilepsi hastaları alıştıkları zaman çalışmaya kolay kolay vırakamıyolar ve insandan insana değişiyo eğer ki çalışmaya başlkadımı ki bu hastalık piskolojitye dayalı olduğundan böbetler çok aza düşer ve nben sabah 7.30 akşam 02 de yatıyorum yani alıştığı zaman bırakamaz onu ailesi olarakbi süre destekleyin jkendi de zaman la anlıycak

Daha önce aldığınız sağlık kurulu raporu var mı?

raman 72

elinde bi rapor var o raporla sürekli ilaç alıyor yani sürekli ilaç kullanması gerekiyor hiçbir sağlık güvencesi olmadığından da parayla almak zorunda kalıyor

Üst Alt