Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Santral Elemanı Yetiştirme Sertifikası ile Santralist sertifikası aynı şey midir?

spycode

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar santral memurluğu için

M.E.B.'Dan Onaylı Santral Elemanı Yetiştirme Sertifikası Sahibi Olmak

isteniyor bende santralist sertifikası var 120 saatlik bu geçerlimi acaba bu kadroya başvurabilmem için bilgisi olanlar yazabilirmi rica edersem

spycode santralist dediğin kişi kurumda santral elemanı olarak çalışan kişidir. Belgen ile santral memurluğu kadrolarına başvuru yapabilirsin..

Santralist Eğitimi Kursu*(Santral Elemanı Yetiştirme)

Santralist Kursu Eğitim Programının Amacı:

Tesisin tüm haberleşme işlerini uluslararası standartlara ve işletme prosedürlerine uygun olarak yapabilme bilgi ve becerisine sahip olan nitelikli kişidir.

Açıklama bu şekilde. Bu açıklamaya göre elindeki belge o kadro için yeterlii.

ankiloz

peki deniz kuvetleri komutanlığında tayin hakkı varmı bilginiz varmı

spycode tayin hakkı mutlaka vardır ama şartları nelerdir bilmiyorum kardeşim..

peki son sorum

tercihler arasında 4 tane KALORİFERCİ kadrosu var benim merak ettiğim nitelik koduna baktığımda

6297 - M.E.B.'Dan Onaylı Kalorifer Ateşçiliği Sertifikası Sahibi Olmak var

ama 3 çeşit kalorifer ateşleyiciliği sertifikası var biri doğalgaz diğerleri ise katı ve sıvı tercihlerde tam olarak hangisi istenmiş belli değil sadece yukardaki kod bulunuyor bende doağlgaz kaloriferi ateşleyiciliği sertifikası var nerden anlıcaz hangisini istediğini

Onu öğrenmek için o kadroyu isteyen kurumu arayıp sorman lazım. Onlardan başka kimse bilemez onu..

evet en sağlı yol kurumu arayıp sormak lazım (askeriyenin kaloriferi kömürle yaktıklarını duymuştum)

kurumdaki insan kaynaklarındakiler hiçbirşey bilmiyor bize engelli alındığına dair veya alınacağına dair hiçbir bilgi gelmedi diyorlar

benim hem katı sıvı hemde dogalgaz ateşçiligi belgesi var ben secegim sonuç ne olur onu allah bilir

kaloriferci tercih yazacak arkadaşlar askeriyenin bütün geneli fuoil sıvı yakıt yakmaktadır oyüzden sıvı yakıt ateçciliği olmayanlar tercih boşuna yapmasın derim iyi araştırın boşuna tercihleri yanar doğalgaz kullanmaz askeriye tehlikeli ve patlama riski saldırı riski olduğu için kısaca genel bilgi

Üst Alt