Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandemi yardimini birinci 1000 TL alanlar başvuru yapabilecek mi arkadaslar ?

Pandemi yardimini birinci 1000 TL alanlar başvuru yapabilecek mi arkadaslar?

Suskun çocuk
İlla ki yansır, korkmayın. Engelli maaşlarının ödenmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Türk Lirası değer olarak en dibe vursa bile maaşlar yine de ödenecektir, şüpheniz olmasın.

rıdo21
Hayır, 1. ve 2. Faz yardım alanlara 3. Fazda herhangi bir yardım yapılmayacak. Başvurursa da başvurusu kabul edilmeyecek.

mirhat birde ne sorcaktim ben normalde 8ninde maaş aliyorum gecen ay 1000 tl ve normal maasimi aldim ayin 4nunde gecen ay diyorumki yine 4nundemi alcam yoksa 8nindemi yardimci olma imkaniz varmi cok tsk ederim

valla bi açıklama olur belki bakanlıktan son dakika diye
suskun kardeş bende 7 sinde alıyodum 3 ünde almış tım nisan maaşını

arkadaslar eve getirmezler degil mi istanbul esenyurttaki ptt onunde yiginti olmus yine

Valla şuan hic bişi belli değil herhangi bi acillama yapilmadi tahminin yine ewe getircekler

Arkadaslar daha önceleri maaşlar ayin 22 25 arasi yatiyodu şimdi ayin 27 si halen e devlete yansimadi bilgisi olan arkadaslar

suskun benimde tahminim şimdiye kadar yatmadığına göre yine erken verebilirler
belkide evde öderler

yığılma olmasın diye

Annem 65 yaş aliyi aliyo nisanin 1 de aldi maaşini erken verildi şimdi ayin 1de yine verilcekmi bilgisi olan yardimci olurmusunuz erken ödecek diyorlar bu konuda yardimlarizi bekliyorum cok tşk ederim hepinize saygilar

Suskun çocuk

Hayır, normal günümüzde alacağız hepimiz.

Evet şuan bir anormallik var fakat geçen ay eve verileceği duyurulmadan önce e-devlet'e yansımıştı maaşlar. Açıkçası bilemiyorum eve getirilme olanağı yeniden olabilir mi fakat yansıması lazım.

albinogr çok tşk ederim bilgilendirme yaptiginiz icin yok ben bi iki yerden duydum maaslari erken vercekler diye burda arkadaslardan yardim istemistim bu konu hakkinda sanirim maaslarin yatmasi bu ayin sonunu bulcak tekrar cok tşk ederim hayirli geceler olsun

Geçen gün paylaşmıştım. Tekrar paylaşayım istedim ilgilenen arkadaşlar için,

Başvuru değerlendirilmeyecek olanlar aşağıdaki gibi:

4A maddesi kapsamında çalışan kamu işçileriyle 4/C maddesiyle çalışan memurlar
Corona virüs Faz 1 ve Faz 2 kapsamında 1000 TL nakdi destekten faydalanmış olanlar
Emekliler, yani SGK 'dan emekli maaşı alanlar
Kısa çalışma ödeneğinden yararlananlar
İşsizlik ödeneğinden faydalananlar
1. ve 2. faz sosyal yardımlardan faydalananlar (1000 tl alanlar)

Yukarıdaki kriterler hariç ön başvuru yapabiliyor.

Pandemi 1000 TL Sosyal Yardım Başvurusu hakkında detaylı bilgi için : https://sosyalbirim.com/pandemi-sosyal-destek-programi-basvurusu-1000-tl-yardim/

Son düzenleme:
Sosyal Hizmet Uzman

1. 2. yararlananlar derken babam yararlandı peki ben kendi adıma başvurabilir miyim aynı hanedeyiz yoksa o faydalandı diye hane faydalanmış mı sayılıyor

Babanızla aynı hanede ikamet ediyorsanız maalesef, fakar resmi adresleriniz farklı ise başvuru yapmanızda bir sakınca bulunmuyor:)

tahminim paraların e devlette görünmemesi
pandemi başvurularındandır diye

başvurular sonlanınca görülebilir

Lanet olsun bu adaletine!!!
PTT aracı Sabah saatlerinde bizim sokağa geldi apartmanları olan kişilere 1.000 er TL yardımı verip gitti. Hepsinin de arabaları kiracıları var!!!

Adamlar e devlet üzeri adres değiştiriyor ayrıca sgklı ise düzenli maaş olup birıkımı olan kişiler SGK düşüyor sıstem den yeşil kartlı yapıyor 1000 tl ıcın.

Ayrıca evde arabası malı olan varsa onun kaydını başka yere alıyorlar aynı evde gözukmedıgı ıcın dıger kışiler hak kazanıyor.

Neler dönüyor neler tiskindim bu düzen ve kişilerden.

enes75 aynı durum bizim buradada yaşandı sen bakma kendi adamlarına sorgusuz sualsiz dağtdılar gerçek ihtiyacı olanlarada uyduruk sebeplerden vermediler.

yalan konuşmayın o kadar titizlikle inceleniyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt