Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar şartlara takilmayın,siz yine de başvurun. Çıkarsa alırsınız, çıkmazsa da yapacak birşey yok😊

iyi geceler arkadaslar,ben çalısıyom ama eşim çalısmıyor. eşime kriterler uyuyor.acaba basvurabilirmiyiz onun adına ? evde 2 kişiyiz

-mka...hocam için harbi fesatmış yaa,yukarıda allah var parti falan aklımın ucuna dahi gelmedi onların belirlediği derken yoksul ihtiyacı olanları belirlemek açısından sormuştum oysaki!!
işte dediğimiz de bu bizim kişi kendinden bilir işi derken kendi düşüncelerinizi sanki biz de öyle düşünüyormuşuz gibi gösteriyorsunuz herkese,ama allah a şükür benim içim rahat allah biliyor beni kul bilse ne olacak!
demiştim ya karşıt görüşden cevap vermeye değecek bir mka bir de klavyetör var diye??...sen de değmezmişin hocam...allah a emanet ol kal sağlıcakla.
emrecix..hocam e devlet de sayfa açılırsa hem kendin hem eşin için doldur gönder çıkarsa zaten şansınadır..ama tabi eşinizin çalışmadığını belirtin tabii ki..

deathless çok tesekkür ederim.aynen öle yapayım.şeyden çekindim kocanız çalısıyor size verilmez derler mi acaba diye sordum.saol hocam

1ve 2fazda sosyal yardım parası alanlar var mı? aranızda

evde olmadımızdan ötürü toplam iki fazda yardımı alamadık bizi bulamamışlar hangi günde teslim aldınız?
polis geliyormuş alanlar bir açıklasın saygılar

toplamda her faz için ayrı 1000er lira diye duydum

bu durumda yardım alma hakkımızı yitirmemiş olmalıyız dimi? ihtiyacımız var çünkü evde yoktuk

eve gelen yardım parası dışarı çıkma yasağının olduğu zamanlarda veriliyor mu?

ben bir çok yere başvurdum 5 kuruş alamadım son umudum bu 3. faz Allahın hakkı 3 tür demişler inşallah bu sefer alırız bin lira benimde çok ihtiyacım var ... :( :(

Nerden kontrol ediliyo pandemi

Son düzenleme:
engelliyardımı

benengelliyim
1baz1000tlaldım
2bzyok
3bazverirlermi
saygılar

yok 3 fazın sadece birinden alabiliyorsun, bir ihtimal bu 3 faz bittikten sonra bayrama doğru tekrar verebilirler belki 1. faza

eşimdeengellibendeengellim
eşimdebuyardımıalamazmısaygılar

bir hanede 1 bir kişi alabiliyor, 2-3 tanede hak eden varsa bile bir haneye 1 yardım oluyor, ama ikametgah adresiniz farklı olursa ikinizde alırsınız, ayrıca bu 1000 tl dışında yardımlarda var onlara başvur e-devletten ve muhtarlıklardan başvuru yapılıyor

neyi ve nasıl arastırıyolar acaba muhtac mı değilmi diye

deathless
:D
[FONT=sans-serif]muhalıflıgnı gene edıksın.[/FONT]
[FONT=sans-serif]onların belırledıgı ve bıldırdıgı elbette.onların bildirdiği derken partılı anlamında deil ha.e devletten bakınca şartlar yazıo şartı tutan herkese verilecek.[/FONT]
[FONT=sans-serif]sayfa açılsa bende baş vuracam.[/FONT]
benm bu esajımdan fesatlık anlamıssın ya daha ne dıım ben.dıkkat edersen.sana şaka amaçlı takılmak için yazdım ve gülme smilesi yolladımyok senın dediğin gibi olsaydı o gülme değil kızma smileyi olurdu.onların bildirdiği derkende partılı partısız herkesın dahıl oldugnu yazmsım ve şartı tutan herkes alacak demsım .eger bu laflarım fesatlıksa .ve cevap verılmeye degmkyecek biriymişim vay be.kafede çok mesajım var kızdıgm kişilere bile böle bi laf etmedım.öyle olsun.canın saolun.

seyfil
1000tl harici nasıl yardımlar var ? hanedeki kişi çoksa 1000 tlyi kişi sayısına göre mı verilir?
evde yoktuk bu alamamamıza engel değil dimi? parayı teslim etmeye gelmişler evde yoktuk

yok 3 fazın sadece birinden alabiliyorsun, bir ihtimal bu 3 faz bittikten sonra bayrama doğru tekrar verebilirler belki 1. faza

sen bu şekilde mi aldın paranı?

Bizim arkadaşa sosyal yardım bilgilerinde kaymakamlık adresi yazıyor diğer yardım yazıyor anlamını bilen var mı? ödeme yerleri ve bilgileri boş..

hatta bunlar yazıyor :

Yardım Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Toplam Ödeme Tutarı Vakıf Bilgisi
Diğer Merkezi Yardım CEM ***** CEM ***** - 295 ****** 22/04/2020 - - Başvuru - ODUNPAZARI-ESKİŞEHİR Arifiye Mh. 2 Eylül Cd. PTT Başmüdürlüğü Binası Kat :4 Tel No: 02222302181

ahmetak

ben 1. fazda aldım bin tl yi, umudum 3. faz bitince bize tekrar dönmeleri
evde olmayanların hesabına geri dönüyor bildiğim kadarıyla, evde birden fazla kişi varsa tek bir kişi alıyor, ben normalde her ayın 6 sında alıyorum maaşımı, 2 nisanda pttbankmatikten çektim 1537 tl verdi, ogün haberlere çıktı milletin kuyruk oluşturması ondan sonra evlere dağıtıma çıktılar

Emekli olup aynı zamanda yardım alan varmı arkadaşlar, diyaliz hastasıyım o yüzden iş bulamıyorum ev kira. Ne yapabilirim yardımcı olabilecek,yol gösterebilecek olan varmı?

Venus Z30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu 1.000 TL olan sosyal yardımı biz engellilere dağıtılması saçma sapan bir uygulama!!
Bu sosyal yardımın amacı virüs sebebiyle işsiz kalmış mağdur kişilerdir. Virüsün gelmesi engellileri etkilemedi ki, engelliler zaten 2022 maaşı alıyordu, çalışsaydi zaten 2022 maaşı baglanmazdi. Bu sebepten engellilere bu 1.000 TL sosyal yardım verilmesi doğru değil ve helal da değil bence.

enes75

yardım tüm sektörlere yapılıyor, sanki sadece engellilere yapılıyormuş gibi yorumlamışsınız, hatta fabrikalar işcileri ful çalıştırıp eksik ödeme parası alıyor, ayrıca kendmden örnek vereyim 537 tl yetmediği için sokaklarda alimünyum kola kutuları hurda topluyordum şu anda yapamıyorum, bir başka açıdan işletmelerin çökmemesi için halka para dağıtımı yaparak alışverişi canlı tutmak gerekli

Arkadaşlar 1000tl e devlete yansdımı e devletinde gözüküyormu sizin

-mka..hocam ben şakaları mükemmel anlayan kaldıran da biriyim de,seninle politik tartışma haricinde bir iletişimimiz olmadığı için olayı ciddiye aldım yalan yok...''fesatlığım yok sadece şaka yaptım sen yanlış anlamışın'' dedin ve ben de okk derim kimseye zorla yafta yapıştıranlardan kesinlikle değilim..bir insanı kırmak kaybetmek çok kolaydır, ben de kişileri kazanmak isterim ve yanlış anlaşıldıysam ben de özür dilerim...senin de canın sağolsun allah a emanet ol:)

mynet te bi haber gördüm
176 milyon tl vakıflara aktarılmış
başvuru falan yapılıyomu

hanede sosyal güvenceli olmama şartı varmış

enes75

Engelli çalışabilseydi zaten devlet cüzi komik rakam olan 500/800 tlyi vermezdi
Bu verdiği parayla bırak 1 ay geçinmeyi diğer insanların 1 defalık market alışverişi bukadar
Bizler fiziki yetersizlikten dolayı çoğumuz iş bulamıyor çalışamıyor her insanın hakkı olan aile kuramıyor.
Bunca dertlerimiz varken bide buraya engellinin hakkı değil derseiz kendme yakışmasada size yakıştıracak küfürlerim var bilesiniz 😡😡😡😡

aynen ahmetak kardeş gene gelirlerde yoğunluk varsa biraz gecikebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt