Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zorro

Tuzu kuru senle bizim durumumuz bir degil o 1000 liradan 10 tl kaldimi burda bir tane insanda senin gibi tuzu kuru haybeden para alanlar haric 10 tl kaldiysa ne mutlu ona

ramazan er
Gelde zorro gibi tuzukurulara anlat onlar verilen parayi bulunmaz buyuk bir nimet saniyor cunku kendi ihtiyaclari yok

vay tuzukuru zorro

size kalsa korona bile olmasa
türkiye batıyo dersiniz tekprens

ssk yı yönetemeyip batıran
ölüler morglarda aylarca rehin kalıyodu muane olmak için kuyruklar
yerlerde çöpler tıbbi atıklar ilaç temini yok
savunduğunuz lider ssk yı yönetemedi koskoca türkiye cumhuriyetini nasıl yönetcek

Zorro

o bahsettiğin 1000 tl bir aylık kira bedeli diğer giderleri neyle karşılayacaksın ??? tuzukuru birde bu bir ay veriliyor bir ay kiraanı ödedin diğer borçlar kaldı bundan sonraki kiraları ne yaparak ödemeyi düşünüyorsun ??? haydi senin farkli bir mesleğin var ordan parayı götürürsün ama namusuyla çalışan insanlar ne yapacak ??

Arkadaşlar evde bakım aylığı alan kişiler 1000 TL Destek alabilecek mi?

mirhat

evet eskiden muane olmak için saatlerce beklyordun ama sonunda muane oluyordun şimdi hastalanıyorsun 15 gün randevu alamıyorsun iyileştikten sonra buldugun randevuyu al gözüne sok

Arkadaşlar 2 faz 1000 tl sosyal yardım başlamış bugün postacı arkadaş aradı eve getirecek kısmet olursa ben vakıflar genel müdürlüğünden muhtaç engelli maaşı alıyorum raporum var yani bilgi anlamında söyledim

barda5 2022 den engelli ayligi alanlarda 2ci faz yardimi alabilecekmi

Ayrica barda5 1 Faz yardimi aldinmi daha once

Arkadaşlar evde bakım aylığı alan kişiler 1000 TL Destek alabilecek mi?

[h=1]Bakan Selçuk: 1.000 TL destek ödemeleri bugün başladı - Ekonomi Haberleri

Bakan Selçuk: 1.000 TL destek ödemeleri bugün başladı[/h]
[h=2]Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, "Ekonomik İstikrar Paketi kapsamında 2 milyon 300 bin haneye yapılacak 1000'er lira nakdi destek ödemesi bugün başladı." dedi.[/h]
[FONT=&quot]ile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında 2 milyon 300 bin haneye yapılacak 1.000’er TL nakdi destek ödemelerinin bugün başladığını duyurdu.[/FONT]

[FONT=&quot]Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, ilk desteğin, düzenli sosyal yardım alan 2 milyon 111 bin haneye 1-5 Nisan 2020 tarihleri arasında yapıldığını anımsatan Bakan Selçuk; [FONT=&quot]“Koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşlarımızı desteklemek için oluşturduğumuz Sosyal Destek Programımız 3 fazdan oluşuyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızla sahada ihtiyaç sahibi olarak belirlediğimiz 2.3 milyon haneye Faz 2 kapsaminda 1.000 TL nakdi yardım yapıyoruz.”[/FONT] diye konuştu.

İlk destekte olduğu gibi, bu hanelerin hali hazirda Sosyal Yardımlar sisteminde kayıtlı olduğundan herhangi bir başvuruda bulunmasına gerek olmadığını vurgulayan Selçuk; [FONT=&quot]“1.000 TL nakdi destek ödemesi bugün, bu hanelerimizin PTT hesaplarına yatırılmaya başlandı. Bu yardımlar da yine bir önceki yardımda olduğu gibi, bulaş riskini azaltmak için evlere götürülerek, elden teslim ediliyor.”[/FONT] dedi.

[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot]3. Faz Ödemeleri İçin Başvuru Alınacak[/FONT]

3. Faz 1000’er TL ödemeleri için başvuruların e-devlet üzerinden alınmaya başlanacağını da belirten Bakan Selçuk:[FONT=&quot] “Faz 3 kapsamındaki ödemeler kişi bazlı değil; hane bazlı yapılacak. Aynı haneden birden çok başvuru yapılırsa, bunu tek başvuru olarak değerlendireceğiz.”[/FONT] ifadesinde bulundu.[/FONT]
[FONT=&quot]Bakan Selçuk, 3. Faz kapsamındaki ödemelere ilişkin tarihleri ayrıca açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.

[/FONT]

Sosyal yardim

Evde bakım ücreti almaktayız.Devletin vereceği 1000 tl yardım parasından yararlanacakmıyiz.

Ptt musteri hizmetlerini aradim 2 faz yardim hesabima yatmamis sizdede oylemi

birincisinde aldık ikincisinde de alacakmiyiz.süreç nasil isliyor bilgi lutfen.

Akparti gurup baskan vekili gaztecilere verdigi roportajda engelliler 3ay boyunca bu yarrdimdan faydalanacak demisti fasa fiso cikti

Birkaç güne belli olur ... geçen ay alanlar bunu e-devlette gördü tabiiki 2-3 saat sonrada silindi Merkezi Yardım adı altında görünen... daha erken 23-25 gibi görünür ve ilçe sosyal yardım SMS atıyor zaten... telaşe gerek yok bekleyip göreceğiz

1.yi alanlar 2.ve 3. yu Alamazlar kac kere yazdik. bakma burda yaygara yapanlara bu ay sadece 537 -805 yatacak.

Abi arastiriyorum malesef ptt musteri hizmetlerini 2 defa aradim hesaba yatmamis dediler oysa devlerin ust duzey yetkilisi cikip aciklama yapmisti enggelli vatandaslarimiz 3 ay boyunca alabilecek demisti lafta kaldi

Bakim maasi alanlar 1000tl yardimdan yararlanabiliyor mu torba yasa cikti vs diyenler var ne derece dogru

Artik sunu anlamak gerek 1000 alanlar bir daha alamayacak bakan acikladi 1. Fazda alanlar 2. Alamayacak diye tuzu kurular 1000 tlyi omur boyu yer artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt