Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haberin neresinde kısa çalışma ödeneği ile bağlayıcı bir cümle var?
Benim anladığım engelli ve yaşlılara gelirine bakılmaksızın ödeme yapılacağı!!!
Bu açıklamada işini kaybetmiş engelli ve yaşlılar mı diyor nasıl yorumladınız ki bu sunuca vardımız?
Ben çalışıyorum diye başvuru yapamicakmıyım?

Blacsea

Aynen 👏👏👏 Nasil okuyup, yorumladılar bilmiyorum. Gelir testine bakilmaksizin deniliyor ve ayrica trt haberde duydum bunu.

az önce altyazı geçti
4,4 milyon haneye yakın zamanda sosyal yardım yapılacak diye
berat albayrak

türkiye ımf den borç alcak bidaha yardımı unutun diyen
halka korku karamsarlık pofpoflayanlara en iyi cevap ta bu olsa gerek

1000 TL alan herkese gıda yardımıda geldi mi arkadaşlar

gıda yardımına muhtarlıka başvurmak gerekiyo galiba

biz başvurduk kumanya yazdı muhtarlık

Ben gittim 2 hafta önce muhtarlığa engelliyim dedim yazmadı bu arada PTT ler devlet destekli faturaları aliyo

Arkadaşlar az once ptt çalisani bi arkadasa sordum 1000 tl yardim alanlar bu ay tekrar alabilirler dedi..2 hafta icinde belli olur

Eltigre
2 . faz 3. faz da ki aileler daha bir kez bile almadan bir kez alanlara diğerlerine verilmeden yine verilmesi size mantıklı geliyor mu acaba sallamış ptt ci :)

abdllh
İnşallah doğrudur diğerleri yani 2, ve 3, fazdakilere verilmeden tekrar 1, lere verilmez demek istedim ben ayrıca bu takvim gazetesi yılın 365 günü hep emeklilere zam var diye yazar :) halbuki yılda 2 kez enflasyon oranında zam verilir inşallah yazdıkları doğrudur beklemek lazım
şu cümleyi söylüyorsun sen inşallah doğrudur
[FONT=-apple-system] Yaşlılar ile engellilere yapılan yardımların üç ay süreyle gelir ölçütleri ile ağır engellilik şartı aranmadan yapılması sağlanacak......
Daha 1 kez bile alamayan engelliler var

[/FONT]

barda kardeş 2 milyon 111 bin hane gerçek ihtiyaç sahipleri demek
yani yaşlı engelli maaşıyla geçinenler

Barda5

Bilader bak demekki ptt ci sallamamiş az once mecliste onaylandi engellilere 3 ay yardim devam edecek almayanlarda alacaklar birine cvp vetmeden bi arastir oyle yaz .

Nisan ayındaki aylığı almak için çok uğraştım yordular bıktırdılar ama Mayıs ayında da 1000 TL verirlerse gerçekten iyi olur şöyle mantıklı bir şekilde düşünürseniz yüzde yetmiş ve üzeri engellinin aylığı 805 TL 805 TL'ye bir insan evladı nasıl geçilebilir önce bunu bir sorgulamaları gerekiyor var olduğumuz durma şükretmek yerine hakkımızı aramamız gerekiyor

ramazan er
Alacaksnz onaylandi suan alamayanlar aliyor 2 hafta sonra yenilenir mayis basinda dagitmaya baslarlar icin rahat olsun 3 ay surecek.

tolg@
Hayir alacakalar bu yasa yaşli ve engelli ayligi alanalar icin gecerli arti calismayalar durumu iyi olmayanlar 3 ay boyun issizlik odenegi alacak meclise sunuldu kabul edildi son dakika haberlerine bak 15 madde var tek tek oku gorursun

Umarim yine alabiliriz 1000/ tl sonucta verilen 1000 tl omur boyu yetmez

ya mesela ben fiziki engelim yok 537 lira az para ama
kavede ocakta çalışıyodum 60 70 lira yövmiyeyle anca geçiniyodum şimdi kavede kapalı
iş kur ada başvurdum bi kaç kere tahminim rapordaki ibareden dolayı işe çağırmıyolar
rapordaki ibare çoğul madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk yazıyo aklınıza öle bonzai metamfet falan gelmesin
alkol esrar kullanıyodum şimdi esrarı hiç kullanmıyom ayda bir kere şarap içiyom doktorumda biliyo
annem babam 70 yaşında zaten çalışmaları zor onlarda 65 yaş maaşı alıyo

2 milyon 111 bin haneye 12 milyar bütçe aktarılmış

18 27 32 yaşlarında 3 kere atak geçirdim
atak geçirmeden de saçma düşüncelerle halkın içinde gezdiğim oldu
bakırköy akıl hastanesinde 4 kere yattım son yattığımda 8 tane elektirik şoku yaptılar 32 yaşında
aşırı alkol esrar kullandığımda 5 6 senede bir atak geçirip bakırköylük oluyodum
bırakınca 11 sene oldu allaha şükür atak geçirmedim
yani maaş az olduğunu bende biliyom ama ek işler yapmanızı tavsiye ederim fiziki engeliniz yoksa

ibarede şeye benziyo madde bağımlısı psikopat der gibi

Arkadaşlar şu detayı anlayamadım şimdi 1000tl yardı mı nisan da alanlar mayısta tekrar alacak mı?

Arkadaşlar ben bu 3 ay gelir şartına bakılmadan verilecek cümlesinden 3 ay boyunca kimsenin maaşı kesilmeyecek gelir aşımından dolayı 3 ay sonra yine keseriz anlamı çıkarttım

Umarım tekrar verilir bizlere, zaten zor durumdaydık bu virüsten dolayıda iyice çıkmaza girdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt