Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimki ayın dördündeydi az önce geldi arkadaşlar 1000+537 tl 2 kişi geldi bekçi ve memur önce zile bastılar sonra tüm nefesiyle ismini soyismini söylüyor bağararak o esnada herkes camlardan bakıyorlar ve eve gelip veriyorlar

Cengooo
Ne kadar düşüncesizlermiş ya. Ben de bundan korkuyorum. Çünkü alttaki dış kapının zili bozuk..

1000 tl yardım 2ay daha devam edecek diolar dogrumu

Bugündü daha yarım saat evvel bir bekçi getirdi.ben yatarken ablama benim kimliğimle bir zarf verip gitti.
Zarftan sadece 1000TL. çıktı Aylık yok! Burada herkes birlikte aldığını iki zarf verdiklerini yazmış?!

ATM'ye gece 02:30'da gitmiştim yoktu birşey! ne karman çorman iş yapıyolar insanı böyle muallakta bırakıyorlar...

Sancaktepe Merkez safa mahallesi..
Alır almaz zaten markete koştum dolap bomboştu.
onu doldurdum,doğalgaz,internet faturasını ödedim ablama para verdim!
sen sağ ben selamet!...

maaşıda verselerdi elektrik,su var daha ,onları ödeyecektim...

92 doğumluyum dün almam gerekiyordu alamadım neden acaba bilgisi olan var mı

Bana da gelmediler ama bana geldiler 😁 Artık yarın yoğunluktan yetişmiyor olabilir.

bende okumuştum aile bakanımızın 1 sefere mahsus deil dedi bin lira için

arkası gelicek dedi

benım köyde kız kardesım var ona ödeme yapılmıs ama sadece engellı maasını vermısler neden böyle oldu bılmıyom bır bılen varsa söylesın 1000 tl hava cıva oldu yanı

keske 1000 tlyı bır alalımda benım edevlette sadece bır gün gözuktu ondan sonra sıldıler sosyal yardımlasmayı aradım postanede 1000 tl nız almanızı beklıyor dendı ama vereceklermı bılmıyom

Şimdi Birkaç Dakika evvel,posta görevlisi bir polisle gelip aylığı ayrı olarak imza karşılığı, verdi!
bilgilerinize…
Doğum Tarihim 73 yani bugündü. ilginç bir şekilde;
bir buçuk saat arayla ayrı ayrı farklı görevliler tarafından getirilmiş oldu…
Üstelik kuruşu kuruşuna çıktı içinden posta zarfındaydı bu kez!

eger bir kerelik degil birkac kerelige verilecekse dagitim yapilmasin hesaplara yatsin

Az önce geldiler 3 kişilerdi.ptt görevlisi ve 2 zabıta, maaşımı ve yardım parasını verip gittiler.(yardım günüm 4, - maas günüm 9'du)

Arkadaşlar bana 5 dakkika önce geldiler hemen yardım hemde maasi getirdiler.tek postaci geldi.eyup alibeyköydeyim

arkadaslar gelirse maaslari kapida tekrar verirler mi sizce

Sosyal yardımların eve ödenmesini istemiyorum

Engelli maaşlarının eve ödenmesini istemiyorum çünkü yasal vâsi ödemeyi alamıyor ama psikoloji hastası ağır engelliye ödeme teslim ediliyor.Sanki engelli o parayı harcayabilcekmis gibi..Açıkçası bu olmadı.Ptt kart ve vâsi kararı varken engelliye ödeme sizce doğrumu

Arkadaşlar imzayı illa bizim mi atmamız gerekiyor? Yoksa aileden birisi de atabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt