Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde olacaklar ki bir çoğumuz covid dolayısıyla evdeyiz rahat olsunlar gelecekler yarın itibariyle... evde olmayanlar da bence PTT kart aracılığla doğum günün son rakamı olayı biliyorsunuz zaten bunları
Arkadaslar benim odeme gunu 3 ve simdi baktim 1000 lira e devlete dusmus Sosyal yardim konusunda merkezi yardim olarak eklemisler 1000 lira odemeniz hazirdir dio yarin alicaklar e devletten simdi kontrol edebilirsiniz
Arkadaşlar ptt'deki virüs mesafesi ihlal edildiği için cuma günü sabah saat 10:00'dan itibaren sosyal yardımlar bekçiler kolluk kuvvetleri ve ptt dağıtıcıları tarafından bizzat evlere gelinip ödenilecekmiş haberiniz olsun bende yeni okudum bir yerde
busbus Odemesi cumartesiye gelenler cuma aliodu yeni bisey cikarmadilarsa tabi
Bu Arada yogunluk olan yerler kapatilmis diger subeler yogunluga gore bakicaklarmis ben yarin tenha bi yer buluyum yada 8 de kalkiyim kart bendede sansa