Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Ramazan çelebi aynen hocam engellının uzerıne yatıyor.e devlette gorunmez...odeme gunun geldıgınde kartınla cekebılırsın.kartına yatmamıssa ptt merkezıne gıdıp alabılırsın.kesın yatcak ve alcaksın merak etme

doğum tariğimin sonu 6 1000 tl yardımı aldım ama maaş yatmamış hesabıma

C.tesine denk gelenler yarin cekebilirmi boşuna gitmiyim ptt uzak . kamu bankalarıda yok yakinda.

musty35

yarin pttyi ara hesabina bakarsin yada ptt yuklr telefonuna ordan bak ben sordum benimkide cumartesiye geliyor sdyv cumartesi yatar dedi

Arkadaşlar bakım parasını alan kişi de alıyor mu

Ayrıca engelli kişide alıyor mu

Arkadaşlar benim bu aylıktan başka herhangi bir gelirim yok evde bakım maaşı da almıyorum ne ailem den bir yardım görüyorum nede başkasından bir destek görüyorum yengemlerde kalıyorum yanlış anlaşılma olmasın o yüzden o kadar sert ifadeler kullandım yani bir düşük maaş tan başka birşeyi olmayanada bu paranın verilmemesi ayıp tır günahtır.

Aynen bende alamadım yüzde yetmiş engelliyim.

PTT Engelli Aylığı Kartı olanlar, parayı PTT Gişelerinden, yani içerden, çekemiyormuş. Bu doğru mu? Bilginiz var mı?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Brknclk
1.000 TL Yardımın 3 ay boyunca devam edeceği ve Gıda Yardımı yapılacağı bilgisini nereden aldın?

@hocaoglu21
PTT Gişe Memuruna ; "Kartta küsürat kalıyor, parayı buradan çekmek istiyorum" dedim. PTT Gişe Memuru da bana ; "Kartı iptal etmeden, buradan para veremiyoruz" dedi.

1.000 TL Yardımın 3 ay boyunca devam edeceği ve Gıda Yardımı yapılacağı bilgisi doğru mu? Bilginiz var mı?

Arkadaşlar bu para yatirilmadan önce mesaj geliyormuş diye duydum. Bu doğru mu?

merhaba benim son rakam 4 yani 5inde alıyorum 5i pazar geliyor yani 6 sındamı alacagım yoksa ptt kartla 5inde alınırmı

ben kartım varken kimlik kartımla çekmiştim ama şimdi coronadan dolayı belki işi daha sıkı tutuyorlardır

1000 Liralık yardım Engelli aylığınız ile birlikte hesaplara yatırılmış !

1000 Liralık yardım Engelli aylığınızla birlikte hesaplara erken yatırılmış. Bugün Ptt Atmsinden paraları çektim, ihtiyacı olan arkadaşların bilgisine...

doğum yılım 1di bugün baktım yatırılmış ziraattan 1805 tl çekmiş oldum herkese yatar arkadaslar merak etmeyiniz🙏🏼

Selam aleykum arkadaşlar evde 2 kişi engelliyiz babam ve ben ne babama ne de bana yatti 1000 tl neden acaba ne yapmam gerekiyo bilgisi olan yardimci olabilirmi tsk

Brknclk benim şimdi yatmışmı dır yoksa cumartesi günü mü yatacak doğum tarihim son rakamı 3.

@fbamasya
benimkide cumartesi yatacak bekliyoruz

bence pttye git blki onlar bilir

arkadaslar ptt mobil den gorulurmu gece yuklendigi

Güle güle harcayın

Son düzenleme:
Suskun çocuk

Aleyküm selam. 2022 aylığı alanların hesabına yatıyor. Siz 2022 aylığı alıyor musunuz? Bir de doğum yılınızın son rakamına göre Nisan ayının kaçında yatacağı belirtilmiş. Belki henüz günü gelmemiş olabilir sizinkilerin. Sizin doğum yıllarınız nedir, yazar mısınız buradan? Aşağıda ki tabloyu kontrol edin lütfen.

Doğum yılının son rakamı
0 ve 5 olanlar 1 Nisan'da
1 ve 6 olanlar 2 Nisan'da
2 ve 7 olanlar 3 Nisan'da
3 ve 8 olanlar 4 Nisan'da
4 ve 9 olanlar 5 Nisan'da

Apsi babamın 6 sinda alıyoyu du engelli maaşinı benimde 8zinde ayin 4 dunde alcakmişim normal engelli maasimi yani babam bugun aldi normal maaşini 805 tl bişi anlamiş degiliz bu konuda ben 1 saat önce aradim ptt müsteri hizmetlerini yok dedi adina 1000tl para yatirilmamis dedi sabah SYDV aradim bana denen bizlik bişi yok bakanlik karar veriyo dedi acaba ben cmts mi alcam 1000tl yardimi babama yatmadigina göre bana yatmasi lazim degilmi

Acama gunumumu bekleyim tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt