Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın gidip çekeceksin kardeş işde
Derbeder_55 evet doğum tarihi ne göre git çek herkese yattı

Derbeder_55

Evet sosyal yardımlaşma yı ara daha detaylı bilgi veriyorlar, ben bugün aradım sosyal yardımlaşma yı TC sordular söyledim 1000 tlniz gözüküyor dedi sorumlu , sende ara sor

@Yamanc ptt cagrı merkezını arayıpta sanada yardım gorunmuyor falan dedılermı.bızlerı hep boyle tereddutte bırakıyolar

YİĞİT17

Hocam bizim hesaba geçmemiş sanırım isme yattı bu 1000 TL dayım engelli vasisi olarak annem aliyordu maaşını annemde yaşlı köyde kalıyor gelmek istemiyor ilçeye arasak bu destek hattını evlerine götürürler mi acaba nasıl olur işlemler bi bilginiz varmı

beyto1616
Evlerine götürürler. 155 veya 156'yı arayın

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakım Aylığı Alan kişiler Sosyal Destekten Yararlanabiliyor mu ?

Öncelikle , Umarım korona belasını ülkece en az zararla atlatırız

Sosyal destek paketi açıkladı hükümet
1000 TL destek vereceğini söyledi
Engelli Aylığı alanlar aldılar dul ve yetim aylığı alanlarda aldılar

Bakım aylığı alanlarda alabilecekler mi ?
Yada alan var mı ?

Bakım Aylığı Alan kişiler de 1000TL alabiliyor mu ? Alan var mı?

Bakım Aylığı Alan kişiler de 1000TL alabiliyor mu ? Alan var mı?
Sadece, bu kişiler alıyor
c96da5ea69b77347303e2c1b69957c13.jpg

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@alperakat demek ıstedıgım ptt cagrı merkezını aradızmı aradınızsa ordan ne dedıler...sonra sydv aradınız ve ordan soledıler sanırım.sadece pttya ulasabıldınızmı ordan ne dedıler ılk basta

Derbeder_55

Sydyi devamlı ara düşüyor ben öyle yaptım.eyer evde birden fazla engelli varsa kimin adina tyatigini sor.ve tc kimlikde dogum tarihinin son rakamina göre ne zaman yatacagini bileceksin

Derbeder_55
Sosyal yardımlaşma ya ulaştığında onlar kesin bilgi veriyor hangi tarihte yatacağına kadar, ben bugün aradım TC mi sordular verdim, 1000 TL yardım parası gözüküyor dedi 4 Nisan'da çekiceksin dedi, sosyal yardımlaşma y kesin ulaş onlar sana söyler

Ben aradım benden TC mi istediler söyledim üzerinize 1000 TL yardım parası gözüküyor dedi 4 Nisan'da çekiceksin dedi

Arkadaşlar daha neyini uzatıyorsunuz. 2022 maaşını alan alıyor dedik dogrum tarihinin son rakamına göre belirleniyor dedik. Daha ne diyorsunuz kendinizide strese sıkıntıya sokuyorsunuz Allah aşkına sabredin günü geldiğinde cekersiniz.

Ben sydd yi aradım sistemde yarı gözükür dediler bana engelli adına yatacakmış kartla çekebilirsiniz dediler bana edevlette gözükücekmis doğum 96

Derbeder_55
kardeşim sana binkere cevap yazdık hala aradılar mı aradılar kardeşim doğum tarihinin son 2 hanesine göre ptt yatıyor günü gelinc ehesaba geçir bukadar basit az önce dedik hala neyin cavabını ariyorsun ptt de görünmedi sdvy aradık onlarda doğum tarihinin son rakamına göre ptt yatacka dediler yani bukadar

Derbeder_55

Pttde saglıklı bilgi vermiyor.en dogrusu syd çünki kimin adına yatıysa dogum tarihinin son rakamina göre yatacak şöyleki diyelimki 1998 dogumluysa ayın 4 de yatacaktır bu durumda sen pttyi aradigin zaman bugun ayin biri oldugu için pttde görünmeye bilir veya iş yogunlugundan dogru cevap vermez en dogrusu syd ile konuşman

Ben bugun ptt muşteri hizmetleri aradim 1000 tl yardimim ne zaman yatar dedim sisteme bakti tc le sadece 805 tl gözukuyo dedi yarin maas gunum ama değişen bişi yok babamda engelli o da 3nunde alcak maaşini ne yaziki onunda gözukmuyo sydv aradim defalarca ama bakan olmadi acaba gece 12 den sonrami 1000tl sisteme düser bu konuda yardimci olacak biri varmi tşk

Benim mrk ettim e devletden gözüküyormu şahsen doğum tarihi son rakam 0 Fakat e devletde sadece engelli maaşı gözüküyor acaba ayin 5 de mi yatcak bize ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt