Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
seda_ist
Diyelim ki bizimki de hesaba geçmedi dayım için alıyoruz biz engelli maaşı annem vasisi o alıyor kadın yaşlı köyde oturuyor zaten sokağa çıkma yasağı var her taraf salgın o kadın gişeden gidip nasıl para alacak bunların yapacağı iş bu kadar işte yazık su millete hem dışarı çıkmayın diyorlar
Hocam sen pttyi ara 144 ve syd hic dusmuyo telleri dunden beri ugrastim calmadi bile dun gece ptt yi aradim 2 de hemen baglandi bilgi vermezler diye kapattim sabah burda bir arkadas pttden bilgi aldim diyince sabah pttyi tekrar aradim orada dusmuodu 1 saat denedim arka arkaya dustu ve bilgi aldim sen pttden devamli aramaya calis elbet duser eger gec yatiosan gece kesin duser ptt
sudem10
Bi ton belge istiyorlardı bizden gişeden alırken yok vasi kararı yok nüfus kaydı yok kimlik fotokopisi zannetmem getireceklerini bu belgeleri görmeden ödeme yapmaz onlar bi hesaba geçmek çok mu zor parayı alsın PTT kendine kullansın
musty35
Bilmiyorum kardeşim ben yeni kart almadim kendi derdimle uğraşıyorum
beyto1616 senınle engellı olan varmı yada 65 yas ustu maas alan varmı evde..eger tek engellıysen kesın yatması lazım 1000 tl.ama baska engellı yada 65 yas ustu maas alan varsa onun hesabına yatmıstır
@Derbeder_55
Yok hocam bizim dayım alıyor engelli aylığı bi tek o var henede engelli başka kimse yok yatalak kendisi annem vasi atandı ona yıllar önce kartla çekiyorduk hesaba geçmemiş eski kart sanırım adına yattı ama alma şansımız yok şu an vasi kararı da eski şimdi onu isterler annemden yenilemesi haftalar sürer zaten salgın var yaşlı kadın gitmek istemiyor
seda_ist
Teşekkürler o görevli de kaç gün gelir bilinmez artık sağolun arkadaşlar daha sonra alicaz artık mecbur yapacak bi şey yok