Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sosyal yardım

merhabalar

ilk önce ülkemize geçmiş olsun inşallah bu korona virüs denilen illetten bir an önce kurtulmak dileğiyle.

sorum olacak...

evde bakım parası alanlar devletin verdiği 1000 tl yardımı alabiyormu alnıyorsa nereye nasıl başvuru yapılır. gerçi devlet başvuruya gerek yok diyor ama yinede bilgisi olan varmı ?

herkese iyi günler diler

evde kal yapalım..

Bu gece ya da yarın sabah parayı çeken olursa yazsın..

4ünde cekenler yardımı buraya lütfen yazsın atm den alanlar bizde ona göre cıkarız

ben telefondan baktim gozutmuyor 30 dk daha bekleyim ona gore giderim

arkadaşlar telefondan bakan veya şimdi gidipte parayı çekenler lütfen yazsın

bekleme

busbus
o zaman bekleme kardeş eve getirecekler maaş ve yardımı salı günü ptt acıyor o zamana kadar herkesin parası verilmiş olur bır aksilik olmazsa çünkü bugün 3 ünde de yatanlar alamamış eve gelmişler teslim edip gittiler cogu kişide bekliyor malesef

ben evde yokum o para gider mi sizce geri yatirmazlar degil mi

acaba pttyi simdi arasam soylesem yardimci olurlar mi

busbus

acaba pttyi simdi arasam soylesem yardimci olurlar ptt kapalı telefonlar iptal evde bulamazlarsa geri giderler salı günğden sonra hesaba gecer başkan

ariyorum pttyi bakalim yardimci olurlar dua edin arkadaslar

Arkadaşlar ben gittim yatmamış eve gelmelerini bekleyecegiz.daha şimdi eve girdim

ya arkadas karti olanlarin yapmasalardi daha iyiydi bu nedir ya karti olanlarinda magdur ettiler yeminle uzakta olanlarin zor olanlari dusunmediler mi

busbus

Gerçekten de ya bari kartı olanların yatırsalarda uzakta olanlar nasıl çekicek

Pazartesi geçer sanırım hesaba bende şehir dışında kaldim donemiyorum a
dresime

Parasını alamayanlar hazineye gelir kaydı yapılabilir

Saat 2:15 3 atm baktim 3 dede yok sisteme be maas ne digeri dusmedi bilginize sabah bakicaz artik

sabah haber edin arkadaslar

ptt ariyorum hala caliyor onlardan yardim istesem yardimci olur mu zaten parayi ptt dagitiyor

Adresinde olmayan kişiye nasıl verecekler? Bulamayinca illaki yatacak geri hesaba

Bende baktım Vakıfbank atm yatmamış

beyinler bloke ptt hala caliyor bir ulasamadim musteri hiz.

busbus

Normal de sabahleyin sistemde gözüküyordu 5 gibi bütün sistemden kaldırdılar zaten sabah da baktım Şimdi de baktım 3 atm gezdim herhangi bir ödeme falan gözükmüyor buyuk igtimalle eve getiricekler edevletden kaldirdiklari icin odeme yapilmiyor bence yardim sayesinde erken alicakdik zaten 8 de aliyorum normal engelli maasini sabahda yatmazsa zaten mecbur bekliycez alan olursa yazarsa sevinirim

pttyle konustum bizlik durum yok eve gelirler bakarlar gundemi takip edin pazartesi kendi subenizi arayin dediler

birde 1000 tl gozutmedigini soylediler hesapta

busbus

Yine alanlar aldi biz magdur olduk sanirim bilmiyorum valla hic birsey anlamadim bu isten millet yigilma yapti magdur olan biz olduk sistemden kaldirdilar ya bizim adimiza cekildi yada vermekden vaz gectiler bide ben ariyim ptt yi bakalim bana ne diycekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt