Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık raporu olanlar hangi sınıf ehliyet alabilir?

yalnız1984

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben askeri hastaneden çürük raporu aldım şimdi devlet hastanesındede almaya çalışıyorum. benim sorum şu devlet hastanesınden alacagım özürlü raporu % 40 civarında b+a2 ehlıyet almak istiyorum bu özürlü raporunun b+a2 ehlıyeti almamı engeller mi bu arada solgöz travmatık katarakt teşhisi verilmişti askeri hastaneden

Hayır ne raporunuzun olması nede sol gözünüzdeki engeliniz B + A2 almanıza engel değil.. Ancak araç alımında vergiden muaf olamazsınız..

Bulunduğunuz ilin sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerinden birine B+A2 ehliyet almak istediğinize dair başvuru yapabilirsiniz: Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hastaneler ve Hakem Hastaneleri

Ek bilgi: Tüm hakların değerlendirildiği tek bir sağlık raporu almak için dilekçe

Yararlanabileceğiniz diğer haklar: Özürlülerin yararlanabileceği haklar ve haklarıyla ilgili site rehberi

Üst Alt