biraz evvel haberlerde izledim ve şok oldum. İstanbulda bir devlet okulunda öğrenciler bile değil, öğretmenler engelli bir kaynaştırma öğrencisini, tekme tokat dövüyor ve okuldan atmak ya da uzaklaştırmak için ellerinen gelen herşeti yapıyorlarmış
Okul müdürü suçunun farkında ve kameraları görünce vahşileşiyor, yüzünü göstermek istemiyorum.
Mahçup öğrenci ise zaten yeterince sorunu yokmuş gibi, önce öğretmenlerin, sonrada öğrencilerin savunulamayacak, acımasızca davranışları yüzünden toplumdan daha da fazla soyutlanıyor
İnsaf diyorum da başka birşey demiyorum :!:
Adını hatırlayamadığım bu okulun önce bizzat müdürünü sonra da (bence insanlıktan yoksun ve bu harekete katılan) bütün öğrenci ve öğretmenlerini K-I-N-I-Y-O-R-U-M :!:
Okullarımızda insanlık eğitimi de verelim lütfen :!:
Okul müdürü suçunun farkında ve kameraları görünce vahşileşiyor, yüzünü göstermek istemiyorum.
Mahçup öğrenci ise zaten yeterince sorunu yokmuş gibi, önce öğretmenlerin, sonrada öğrencilerin savunulamayacak, acımasızca davranışları yüzünden toplumdan daha da fazla soyutlanıyor
İnsaf diyorum da başka birşey demiyorum :!:
Adını hatırlayamadığım bu okulun önce bizzat müdürünü sonra da (bence insanlıktan yoksun ve bu harekete katılan) bütün öğrenci ve öğretmenlerini K-I-N-I-Y-O-R-U-M :!:
Okullarımızda insanlık eğitimi de verelim lütfen :!: