Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sahip olduğunuz hastalığı başkalarına açıklamak zorunda kaldınız mı?

EMIRCAN10

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
25
merhabalar hastaligımı başkalarıyla paylaşmak zorunda kaldığımda kendim daha çok üzülüyorum sizde de böyle oluyor mu ? Cp hastasıyım

her seferinde yeni bir doktora açıklama yapmak (araştırma hastanesi)

yoruyor.

Son düzenleme:
Çoook. Kafada ameliyatın izi kısmen belirli olduğu için fark edenler soruyor elbette.

Ondan sonra soran kişinin yakınlığına bağlı olarak olayın cereyan ettiği güne kadar geri gidip mecbur anlatıyorum.

Üzülüyor muyum? Hayır. Olan olmuş, aradan 10 küsür yıl geçmiş. Kazanın etkilerini halen bedenimde taşısam da zihinsel olarak bi anıdan ibaret.

Koklear İmplant cihazım çok ilgi çekiyor. Yabancı birisi, "Bu ne?" diye soruyor. Ben de anlatıyorum, 29 senedir işitme engelli olduğum için artık kendimle barıştım; sıkılmadan anlatıyorum.

Gözlüklerin çok kalınmış kaç numara diyorlar. +17 diyorum. Çizdiremiyor musun diyorlar. Arkadaş +17 numara göze lazer mi yapılır. Keza. durum lazerlik değil. Bilmiyorlar tabi 😀

Ben psikoz hastasıyım hiç çekinmeden söylüyorum

göründüğüm gibi hastalığımı anlıyan anlıyor

Üst Alt