Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Saglık raporum neden süreli ve bu durumda ne yapabilirim?

tahir73

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba bügün hastaneden raporumun 1 nüshasını aldım 1yıl süreli olarak verilmiş oran 55 hastalıklar hemotopetiksistem DM 20 OBEZİTE 20 toplam 36
kardiyoraskülersistem 20
sinirsistemi5
kasiskelet sistemi8
olarak vermiş raporun süreli olmasını etkileyen ne olabilir,özürdurumum .kronik,ortopedik,sınıflanmayan olarak işaretlenmiş, şimdi ankaradan gelen sonucu bekliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Benim bildiğim kalıcı hastalıklarda sürekli rapor verildiği

ekpss ye raporunuz yetişiyorsa yani süresi girebilirsiniz yok yetişmiyorsa zaten raporunuzu yenileyip gireceksiniz tabi oran gene 40 olmak zorunda
tahir73

kronik olan rahatsızlığınız 40 oranı bulmadığı için süreli olmuş raporunuz

şöyle yapsaydım tip2 dm 20, hipertansiyon 20, diyabete bağlı polinorapati 5 olabilirmiydi buna ilave olarakta servikal disk hernisi 8 puan verilmişti.

eğer bu saydıklarının hepsi kronikse % 44 yapar ve sürekli olabilir

bildiğim kadarıyla dm ,ht dm bağlı polinorapati kronik , boyun fıtığı için bilemiyorum.

ona göre bak değerlendir baktın olmuyor bir altı ay bekler değiştirirsin o bölüme gitmessin
tahir73

Altı ay beklemek nedir şartmıdır. Bilen biri açıklarsa sevinirim.

sağlık raporları

iyi günler arkadaşlar

benim 55 oranlı 1 yıl kontrollü raporum ve 1yıl süreli vergi indirimmim var 25 mart 2016 tarihinde tekrar heyete çıkacağım
dm 20, ht 20, boyun fıtığı 8, norapatik agrı 5, obazite 20 şeklinde oranlarım var,
bunlara ek olarak uyku apnesi çıktı orta derece , ankaradan gelen yazıda ilride oranlarında değişiklik olabileceğinden raporunuz 1 yıl süreli verilmiştir yazıyor,

raporumu sürekliye çevirmek için hangilerini belirtmeliyim 40 oran bana yeterli, cevaplarınızı bekliyorum.

Hocam obeziteyi dahil ettirme
Büyük ihtimalle sürekli olur

Orta derece uyku apnesi 10 puan getirir

uyku apnesi tekirdağ devletten uyku pol. orda var , sağlık kurulu raporumu çorlu devletten

obezite değişiklik gösterebileceğinden ötürü ne yaparsan yap raporun süreli olur ancak obeziteden vazgeçersen diğerleri kronikse ki öyle görünüyor sürekli olabilir

Uyku apnesi negibi rahatsızlıktır

İyide ilk kez süreli verirler ilerleyen zamanlarda sürekli ye döner

İşin içinde Obezite olduğu için rapor sürelidir.
Onu eklettirmezseniz büyük ihtimalle sürekliye dönecektir.
Daha açık nasıl yazılır bilemedim şimdi.

uyku apnesi uykuda solunumun durması ve uyku bozuklukları ile ilgili bir hastalıktır, gündüz uyku hali gece uykusundan uyandığında yorgunluk ve baş ağrısı ve kandaki oksijen oranının düşmesine sebebiyet veren bir hastalıktır hastalığın teşhisi için uyku polikiliniğinde polinomografi testi yaptırılır eğer hastalık varsa cbap veya bbap cihazı ile bir gece daha uyku polikiliniğinde hasta yatırılır makinanın netip bir cihaz olacağı ve basıncının ne olacağı belirlenir ve 3 doktor tarafından onaylanan cihaz alım raporu çıkartılır. bildiğim kadarıyla boynu kısa ve kalın olan insanlarda daha çok ortaya çıkan kronik bir hastalıkmış, ben şuanda cbap cihazı kullanıyorum düz olandan horlammam ve yorgunluk hissim kalmadı.

uyku apnesini ilave edersem sürekli olabilirmi demek istemiştim

uyku apnesini ilave edersem sürekli olabilirmi demek istemiştim

DM 20
kardiyoraskülersistem 20
sinirsistemi 5
kas iskelet sistemi 8
uyku apnesi 10

bunlrın oranı balthazarda göre %50 yapar
eğer işinizi görüyorsa obezite ekletmeyin.

20+20+8 yeterli
muratoto

doktora durumu anlatırsınız,süreli rapor verdiklerini vs

anladım hocam hayırlısı artık
obezite değişken olduğu için süreli rapor gelme ihtimali var

Üst Alt