Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu sürekliyse sakın yeni rapor çıkarmayın gerek yok dava edin kazanırsınız

Ya sen atmışsın kapağı.sırtını dayamışsın devlete boş konuşu görsün kazanılmış haklar hic bir zaman gasp edilemez

selamlar herkese
yazılanları uzun zamandır okuyorum pasif olarak forumu takip ediyorum
o kadar ilginç geliyor ki bana engelimize bir engelde resmi kurumlar oluyor .
o kadar karmaşık ama bir o kadar da basit .çok göreceli herkesin durumu yoruma açık keşke netleşse herkes ne olduğunu bilse.
ben 1999 yılında aldığım sürekli raporumu değiştirmem doğrusu güncellemem gerekiyormuş.
2013 yılında rapor için hastaneye gittim .biliyorum ki engelim %40 almayı gerektiriyor balthazar göre. denemek için gittim ilgili bölümlere ben sesimi çıkarmadın ne vericekler diye .ortopedi skolyozumdan dolayı %20 verdi ftr %12 verdi göğüs sıfır verdi beyin cerrahı sıfır verdi.bu esnada sayın doktarlar bana bakmadı acı ama gerçek bakmadılar ne röntgen filmine nede mr baktılar .sadece göreceli dış görünüşüme göre puan verdiler .heyete girdim ismin nedir çıkabilirsin.
gerçekten adil olması isteniyor ise engelli olmayıpda engellileri ayırmak ve haklar tanımak istiyorlarsa lütfen herkes ciddiye alsın bu işi doktorundan sağlık kurulundan heyetinden herkese .sadece özen göstersinler .
şimdi tekrar rapor almak için uğraşıcam .bu sefer bendeki rahatsızlıkları bilerek kaç olduklarını bilerek gidicem gerekirse anlatıcam röntgen mr ile ...
dr ile konuşamıyorsunuz bile anlattırmıyorlar direk küçümseme modun dalar.Tek isteğim gerçekten incelemeleri çok zamanlarını almıcak umarım bu sefer başarılı olabilirim .Hakkım olduğunu düşünüyorum ki etrafımda duyuyorum hakkı olmadığı halde bunu alanları .
alacak olan herkes için kolay gelsin

Üst Alt