Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporunu, sürücü kursunun bulduğu ilden mi almalıyım?

wellcometoend

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben amasyada sağlık kurulu raporumu çıkardım. amasyada engelli kişiye h sınıfı ehliyet vercek kurs olmadığı için. tokat da bır sürücü kursununa yazıldım. bugun beni telefonla arayark sağlık kurulu raporunuzun tokat daki bir hasteneden almam gerektiğini bu şekilde kayıt işlemını gerçekleştiremeceklerını söyledıler. ama elımdekı sağlık kurulu raporuyla tekrar heyete çıkmadan. tokatta bulan devlet hastenesındekı ortepedi doktoruna gösterıp h sınıfı ehliyet alabılır raporrunu( yeniden bir rapor gibi bir şey verecekler heralde) bir kaç tane doktora imzalatığım taktirde kabul edeceklerını söyledıler. bu konu da beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden çok teşekurler.

Devlet hastanesinden aldığınız rapor bütün illerde geçer.Sürücü kursunun işgüzarlığı onlara söyleyin aldığım ehliyet sadece Tokattamı geçicek diye.Zaten raporunu emniyet müdürlüyü kabul edecek.Sürücü kursunu ilgilendirmez.

Artık ilgilendiriyor... Ben İstanbuldayım, ama tokatta basvuru yapmıstım hastaneye, rapor vermedıler, iyi ki de vermemişler, geçersiz oluyor. istanbula döndüğümde, burdan aldım... İşgüzarlıkla alakası yok, MEB kontrol ediyor evrakları, sürücü kursu ıle alakası yok .

Ben raporu kocaelinden aldım İstanbulda sürücü kursundan ehliyetimi aldım.Alalı yedi ay oluyor.

Emmiyette sıra beklerken görevli polıs, cocugu geri cevirdi, sürücü kursunun dikkatınden kaçmıs, boyle olmaz dedi, o kişide engelliydi. demek ki dikkat lazım

Sizin dediyinizde doğrudur bütün kurumlar Ankaraya bağlı kanunlar ordan çıkıyor.Ayalet sistemi gibi illeri ayırıyorlar.Çok saçma bu kadar dikkat ediyorlar madem Amasyaya sürücü kursu varmı yokmu diye kontrol etsinler.

Üst Alt