Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporunda çalışabilirlik kısmında D yazıyor. EKPSS için sorun olur mu?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 2 ay önce %48 sağlık kurulu raporu aldım ancak raporumun çalışabilirlik kısmı boş ve istihdam kutucuğunda d yazıyor bu 2'si 2016 ekpss girmeme engel olur mu atanırsam da atanmam da bir problem çıkarır mı cevaplarsanız sevinirim

Ya bende o kısma takildim ilk aldigimda ama çokta önemli değilmiş.istihdam için zaten %40 yeterli oluyor.kazanipta atanma durumuda sole.sen o sınava o belgeleri verip onlarda kabul ediyorsa sende o sınavı kazaniyorsan atanmanda felan sıkıntı çıkmaz.atamayacaklarsa sınava neden soksunlar.saygılar..

Sınava girip atanabilirsiniz ama istihdam kısmı boş ise kurumun inisiyatifine kalmış.ama genelde yeni rapor istiyor kurumlar böyle bir durumda. Sizinkini da anlamadım D ne demek oluyor acaba.

sosyal yardım için almıştım sosyal yardım kısmına e yazıyor diğer kutucuklara engelli kartı istihdam vs. d yazıyor ben de e'yi evet d'yi değil diye yorumladım

Üst Alt