Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporunda çalışabilirlik kısmında D yazıyor. EKPSS için sorun olur mu?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 2 ay önce %48 sağlık kurulu raporu aldım ancak raporumun çalışabilirlik kısmı boş ve istihdam kutucuğunda d yazıyor bu 2'si 2016 ekpss girmeme engel olur mu atanırsam da atanmam da bir problem çıkarır mı cevaplarsanız sevinirim

Ya bende o kısma takildim ilk aldigimda ama çokta önemli değilmiş.istihdam için zaten %40 yeterli oluyor.kazanipta atanma durumuda sole.sen o sınava o belgeleri verip onlarda kabul ediyorsa sende o sınavı kazaniyorsan atanmanda felan sıkıntı çıkmaz.atamayacaklarsa sınava neden soksunlar.saygılar..

Sınava girip atanabilirsiniz ama istihdam kısmı boş ise kurumun inisiyatifine kalmış.ama genelde yeni rapor istiyor kurumlar böyle bir durumda. Sizinkini da anlamadım D ne demek oluyor acaba.

sosyal yardım için almıştım sosyal yardım kısmına e yazıyor diğer kutucuklara engelli kartı istihdam vs. d yazıyor ben de e'yi evet d'yi değil diye yorumladım

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt