Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın 3.658 işçi alımı

CgrFb

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
13
İyi akşamlar,
Pazartesi günü İŞKUR üzerinden Sağlık Bakanlığının 3658 işçi alımı başlayacak ve başvurular olacaktır. Son başvuru 9 Mayıs Cuma günüdür. 3658 işçi alımına engelliler başvurabiliyor mu?
Sağlık Bakanlığının çalışma koşulları nasıl?
Kadrolu olarak mı çalışılıyor?
Maaşı ve yan hakları nelerdir?
Tayin hakkı var mı?
Cevabınızı bekliyorum.

Kamu işçisi olacak sanırım. Kardeşim için TEMİZLİK PERSONELİ mesleği için başvuru yapacağız.

Alım sanırım KURA USULÜ olacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI
**Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

**Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

**Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak.

**Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

**Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişiği bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

**Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

**İlan edilen kadrolar için aranan özel niteliklere sahip olmak.

@aydünyavaz,
Anlattıklarınız için teşekkür ederim. 3658 işçi alımına engelliler başvurabiliyor mu başvurmuyor mu? Bunu öğrenmek istedim.
Çünkü Pazartesi günü ben de İşkur üzerinden Gaziantep Sağlık Bakanlığına başvurmak istiyorum.

Bipolar bozukluktan dolayı özelde iş bulamıyoruz zaten, kamuda da vasıf gerektirmeyen temizlik görevlisi bile olamıyoruz. Öyle boşlukta hissediyorum ki kendimi artık... Sanki bu hastalığı ben seçtim, sanki benim tercihimdi...

@dreamfail "Görevini yapmasına engel rahatsızlığı bulunmayan" diyor. Yani; rahatsızlığınız temizlik yapmanıza engel değilse (muhtemelen değildir) başvurabilirsiniz. İsterseniz bunu doktorunuza danışabilirsiniz.

Üst Alt